Hvordan man opbygger rustikke kvist møbler

November 4

Rustik kvist møbler koster meget lidt at gøre. Det tilføjer også en gammeldags charme til alle værftet. Denne type møbler er robust, attraktive og komfortable. Blot skal man samle grene fra værftet til at skabe unikke, billige møbler, der vil øge enhver udendørs indstilling.

Instruktioner

•Sketch ideer for typen af møbler du ønsker at oprette. Liste over specifikke detaljer og skrive ned idéer for den samlede størrelse af stykket af møbler. Derefter nedbryde elementerne af stykket af møbler til at beskrive konkrete målinger for hvert element i stykket. For eksempel, arm liste længden og bredde af stolen og også for hver stykke.

•Gather kviste og grene i størrelser, som du kan bruge til at oprette møbler. Kviste kan variere fra 2 til 4 fod, og grene kan være endnu større. Samle kviste, der ser solid og fri for eventuelle skader. Vælg ikke kviste, der har været i et område med fugt. Vælg tør, tykke kviste.

•Gather alle nødvendige værktøjer og kviste på ét sted. Vælge tegning for stykket af møbler du vil oprette. Gå over de specifikke målinger, og tilføje endnu flere detaljer om den nøjagtige størrelse af stykket af møbler du vil oprette. For eksempel for en stol, bruge en kvist længde på 23 inches for sædet og nok kviste til at skabe en bredde af 28 inches. Bruge kviste på 18 inches til benene på stolen. Bagsiden af stolen at bruge kviste på 30 inches i længden. Til armene på stolen bruger kviste på mindst 28 inches i længden og kombinerer kviste for at skabe en bredde af 8 inches.

•Anvend en sav til at skære ned kviste eller grene, hvis du ikke kan finde størrelsen du har brug for. Derefter begynde at hammer kviste til sæde af stolen til hinanden med små negle på toppen, bunden og midten af kviste. Når sæde af stolen er dannet, begynde at hammer på kviste til bagsiden af stolen til sæde af stolen. Bruge flere negle for hver kvist vedhæfte det fast til sædet bund. Derefter tilføje våben til stolen ved hamring på kviste i målingerne på forhånd. Tilføje nogle små dekorative kviste til toppen af ryglænet, hvis du ønsker at bruge en speciel design på toppen af stolen.

•Hammer kviste til de fire ben af stolen i sædet nederst i de fire hjørner af sædet. Placer stolen på en flad overflade til at kontrollere, hvis stolen er robust og at benene er ens i længden. Hvis benene skal udjævnes, bruge en sav til at ændre længden på benene. Kontrollere stol omhyggeligt for at sikre, at der ikke er nogen søm tips fremspringende der kunne forvolde skade. Sidde i stolen til at sikre, at det er robust og komfortabel.

Tips & advarsler

  • Find robust kviste at flette en stol. Liste over alle størrelser for delene af stolen, før du starter projektet.
  • Brug negle lille nok, således at de ikke vil rager gennem kviste og skabe en fare ved at lade søm tip udsat. Gøre stol robust nok til at holde vægten af børn og voksne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com