Hvordan man opbygger rustikke værftet møbler

December 15

Rustik møbler er enkle at lave og tilføjer et brugerdefineret touch til enhver værftet. Dette møbel er lavet af frisk skåret grønne træ, der er tørret i mindst et år. Én gang tørret det kan omdannes til stole, gynger, borde, og selv afføring. Men brug ikke allerede tørret, døde eller nedskudte træer. Disse træer kan være fuld af insekter og svampe, der kan forårsage problemer og svække struktur af møblerne. For at gå sammen med den rustikke karakter af denne type af møbler, samle det med en gammel verden teknologi kaldet mortise/tenon. Denne teknologi anvender træ pinde, der er tvunget ind i huller i træet. Som træ tørrer og krymper mortise/tenon bliver strammere, at skabe en stram fælles.

Instruktioner

•Sort stykker af grønne træ på træ rack i lige stykker, der kan bruges til ben af borde og stole. Stykker med mere af en unik form kan bruges til stol arme og dekorative stol rygge.

•Lay stykker til figuren ønske - for eksempel, en bænk ud. Når skelettet af stykket er dannet, bore et 3/8-inch hul i hvert stykke træ, der danner en joint eller hjørne, hvor du vil oprette fælles. Bruge en lommekniv for at skære pinde af træ ned til omkring 3/8-tommer i diameter. Skubbe disse pinde ind i hullerne. Denne teknik kaldes mortise/tenon.

•Join stykker sammen på leddene med mortise/tenon teknik indtil rammen og understøtter er komplet.

•Lay out logs, der danner toppen af bænken, for eksempel, og vedhæfte bruger mortise/tenon.

•Sand møbler med 240 sandkorn sandpapir med en let hånd. Anvende en frakke af en beskyttende olie som tung olie, valnøddeolie eller kogt linolie med en klud. Aftørre overskydende og lad emnet tørre helt.

•Stuff lærredssække eller materiale syet sammen til form poser med polyester eller bomuld udstopning at gøre hynder til bænke, stole eller gynger. Sy disse puder lukket med nål og tråd eller binde dem med bånd. Dette vil bidrage til at gøre sæde for stykket af møbler mere komfortabel.

Tips & advarsler

  • Træ trimning virksomheder er en kilde til grønne træ. Når du skærer, bære sortering, eller at gøre møbler, beskyttelsesbriller. Denne møbler ikke vil vare evigt selv med pelsen af beskyttende olie så i løbet af lavsæsonen overveje lagring i et skur eller garage. En enkel måde at skabe en tilbage til bænk eller stol er bare bøje og sikre kviste fra træer sådan en willow, men hvis dette gøres make sure kviste er grønne at gøre bøjning lettere. Hvis mere komfort er nødvendige i denne type af møbler, bruge planker af træ i stedet for hele logs eller opdele logs. Træ, der er høstet i efteråret er mere tilbøjelige til at holde sin bark vedhæftet, så overveje dette forhold, når designe møbler.
  • På områder, der har bark, gælde ikke de beskyttende olie, fordi det ikke kan sive ind i skoven gennem barken. Når tørring af træ, ikke stables det direkte oven på jorden, men i stedet placere på et rack, der holder den fra jorden. Pude materiale er ikke vejr-bevis så lad ikke det udenfor når ikke i brug. Hold øje med insektangreb før markedsføring bænken i nærheden af huset. Dette er én måde at indføre skadelige insekter i hjemmet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com