Hvordan man opbygger skjulte rum i reoler

March 6

Hvordan man opbygger skjulte rum i reoler

Et skjult rum er en hyppig funktion på antikke møbler fra skriveborde til klædeskabe. Reoler også gøre passende stykker for hemmelige rum, fordi ryg overfladen er sjældent set bag bøgerne, og rum er tilgængelige for dem, der ved, det er der. Uanset om du ønsker at skjule væk smykker, penge eller personlige dokumenter, kan du opbygge et skjult rum til din reol selv med lidt træbearbejdning erfaring.

Instruktioner

•Vælg afsnittet i din bogreol hvor du vil placere det skjulte rum. Måle højden og bredden af dette område. Klip et stykke krydsfiner til denne størrelse til at være din front panel af kabinen.

•Measure og skære en krydsfiner brik til samme højde, men trække 2 inches fra bredde for din bagpanelet. Måle og klippe to stykker 1,5 inches bred af højden af området rum for dine sider.

•Measure og klip en bund for dit rum 1,5 tommer bredt og en længde svarende til bagsiden stykke, minus 1 tomme.

•Lay bagstykke på en flad overflade. Køre en perle af trælim langs bunden-bredde kant af ansigtet af bestyrelsen, og op ad siderne. Placer siden stykkerne på deres lange kanter over bestyrelsens tilbage fra hjørne til hjørne. Sted det nederste stykke mellem siderne på sin lange kant over lim i bunden. Tillad limen tørre i to timer.

•Køre den en perle af lim. over de øverste flader af hver side stykke og over opadgående vender ud mod kanten af det nederste stykke. Lægge frontpanelet over side og bunden stykker at tillade den forreste til overhæng af 1 tommer på hver side. Dette vil danne en boks med en åben top. Tillad limen tørre i to timer.

•Sæt skuffen i reolen, med ryggen stykke mod bagsiden af reolen og den åbne top vender opad. Skubbe rummet hele vejen til bagsiden. For at hente den skjulte rum, skal du trykke på enten side kant af forsiden mod bagsiden.

Tips & advarsler

  • Bejdse eller male den skjulte rum til at matche din reol til et mere hemmelighedsfulde kig tilbage overflade.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com