Hvordan man opbygger skridt

September 5

Bygning skridt kan lyde som et stort projekt, men så længe du har grundlæggende snedkeri færdigheder som savning og måling, kan du gøre alle de nødvendige skridt. Det er endnu et svært projekt, men tilfredsstillelsen af at gøre din egen trin mere end tilbagebetaler den indsats, du bliver nødt til at lægge i jobbet.

Instruktioner

Dyrknings de lokale love vedrørende opførelsen af trin ved at bede om bygningsreglementer i din lokale bygning koder office. Dine skridt skal overholde disse koder skal være lovligt, og de giver dig en retningslinje for sikkerhed og komfort.

•Familiarize dig selv med anatomi af trapper. "Stringere" er de skrå brædder, der løber langs hver side af skridt. Stringere støtte begge "slidbaner," som de boards du gå på, og "risers," som er bestyrelserne tæerne sparke mod hvis du trin for langt frem.

•Calculate anledning af første måle i inches hvor højt trappen vil være fra bunden til toppen. Hvis jorden skråner, lå et board vandret fra hvor toppen af trappen vil knytte til hvor det nederste trin vil ende og foranstaltning fra slutningen af bestyrelsen. Divider den totale højde med 7 inches, den typiske højde af et udvidelseskort. Runde, at antal til det nærmeste hele tal at få antallet af trin, du har brug for, og derefter opdele dit samlede højde af antallet af skridt til at få stigningen af hvert trin.

•Measure Kør (hvor længe trappen skal udvide). Multiplicer antallet af trin, du har af horisontale dybden af hver slidbane, som bør være mindst 10 inches.

•Mark slidbanen hakkene i stringere med en indramning firkantet, der har trappe målere eller laver en skabelon ved at måle anledning og køre på et stykke pap og skære det ud. Husk at medtage tykkelsen af dit træ, ikke bare plads mellem slidbaner, i din måling af hvert ryk.

•Klippe hak i stringere, og skære dine risers og slidbaner til størrelse, hvis det er nødvendigt.

•Sæt stringere på toppen og bunden af trappen. Fra det nederste trin op, fastgør risers til stringere med lim og skruer, så spænd slidbaner på stringere og skrue gennem bagsiden af risers at stramme forbindelsen mellem slidbaner og tabicas.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com