Hvordan man opbygger solpaneler og vindmøller til elektriske Generation

November 12

Hvordan man opbygger solpaneler og vindmøller til elektriske Generation

Vindmølleparker og større grøn-energi projekter indebærer ansættelse entreprenører, forhandlere og ingeniører. Med lidt forskning, el-arbejde og selvfølgelig de rigtige værktøjer, kan du oprette en vind og sol hjem enhed som supplement til konventionel El-kilder. Mange af de materialer-sådan som solpaneler og vind vindmøller-kommer færdigpakkede med alle de ledninger og elektriske komponenter, gør installation en snap. Websites såsom Earth4Energy.com og GreenPowerScience.com er gode ressourcer.

Instruktioner

Bygning solpanel

•Klippe solar tabber wiren i længder dobbelt så langt som den solpanel korteste ende, hvilket vil have to store, hvide linjer kører parallelt med hinanden, ifølge Green Power videnskab.

Forbered to solpaneler til ledninger ved at åbne dem med flux pen. Lodde et stykke tabber ledning ind i hver hvide groove af din solpaneler.

•Tilslut to paneler sammen. Green Power videnskab rapporter om, at forreste del af panelerne er, negative-orienteret og bagsiden er positiv-orienteret. For at forbinde dem, først dreje et panel og anvende flux pen til hver af seks led på bagsiden. Næste, lodde ledninger fra forsiden af en til bagsiden af den anden. Gentag disse trin, som kræves for at producere længde til dit panel. Husk på at hver monokrystallinske celle producerer halvdelen volt strøm.

Det er en god ide at bruge et voltmeter til at kontrollere, at hvert panel celle skaber elektricitet, som du arbejder. Dette hjælper nemt fjerne defekte celler.

•Solder hver af strengene af monokrystallinske celler til hinanden ved hjælp af solenergi bus tape, som Green Power videnskab anbefaler, fordi det er tykkere og i stand til at håndtere mere elektrisk strøm. Fuldfør dette trin ved lodning negativ-orienterede forsiden af et panel på én streng af celler til den negativt ladede bagsiden af en anden. Gentag, indtil alle paneler er tilsluttet.

•Opret en vejrbestandig sag for panelet. Da dette trin afhænger i høj grad parametrene i dit eget projekt, improviserede tilfældet i vid udstrækning. Green Power videnskab anbefaler at bruge glaspaneler, træ og vandtæt harpiks til at skabe en vejrbestandig sag. Monokrystallinske solceller er meget skrøbelige og skal beskyttes ordentligt. Når sagen er konstrueret, bruge din voltmeter for at teste panelets power output. Hvis det er tilfredsstillende, Fortsæt til at installere det i dit hjem.

Opbygning af vindmølle

•Saw to plast trommer i halve lodret ved hjælp af en bajonetsav, derefter bruge en 3 tommer PVC rør passende til at forbinde hver halvdel sammen i enderne vandret. Du skal bruge skruer kompatibel med dine rør montering. Hver tønde burde ligne en cirkel gennemskæres ved 180 grader. Disse to Tønder vil fungere som din vindmølle vinger.

•Skru en doven-Susan-stil kugleleje til en 7 1/2 firkantet tommer stykke krydsfiner. Fastgør et stykke krydsfiner af samme størrelse til den modsatte side, og på den modsatte side af den anden brik, vedhæfte et PVC rør montering. Dette vil tjene som toppen af din vindmølle aksel.

Konstruere en anden kugleleje enhed på samme måde, selv om denne ene vil huse til oprettelse af energi gear for vindmøllen. Det bør være 11 inches i diameter og kan blive brugerdefinerede sleben Berezin teknologier eller en lignende virksomhed. Tilslut dette udstyr til bunden af din kugleleje enhed. Efter at sikre, at det vil spinde gear, flytte alle dine projekt udstyr til det websted, hvor du vil konfigurere din vindmølle.

•Skub to vindmølle vinger på længden af PVC-rør. Den faktiske længde af røret, som nu er din vindmølle aksel, afhænger dit projekt, selvom det ikke bør være meget større end højden af dine knive. Fastgør vingerne sammen på akslen med skruer, og sørg for knivene er vinkelret på hinanden. Også være sikker på vingerne arbejde sammen for at gøre energi i stedet for bare oscillerende.

•Sæt den øverste kugleleje enhed til en robust, udendørs struktur. Berezin teknologier bruger undersiden af balkon til at oprette en bærende struktur for vindmøllen, selvom du muligvis til at fabrikere en brugerdefineret støttestruktur specifikke for din unikke projekt. Sørg for at den struktur, hvor du fastgør vindmøllen er stærk og ikke vil bryde under kraften af vinden. Når kugleleje enheden er på plads, skrue aksel til kugleleje enhed øverst samt enhedens kugleleje og gear i bunden.

•Sæt din andet gear, som skal være 6 inches og ligner den ene lavet af Berezin teknologier, til en konstant-magnet generator. Generatoren skal kunne håndtere mindst en konstant 12 volt opladning, som Berezin teknologier anslår sådan en tønde vindmølle kan producere. Når denne gear er knyttet, fodre sine tænder i 11 tommer gear's tænder og kontrollere, at to vil arbejde sammen.

Du bliver nødt til at fabrikere en bolig for din generator i bunden af din nye vindmølle. Afhængigt af støttestruktur for vindmøllen, din generator boliger kunne tage på mange figurer, men det skal beskytte generatoren og holde det sikkert samtidig med at dens redskaber til at dreje frit med møllen. Når vindmøllen og generator er sikker og arbejder sammen, tjekke din nye vindmølle elektriske output med et voltmeter.

Tips & advarsler

  • Shoppe rundt for kits og andre grøn-energi redskaber, der er færdigpakkede. Hvis du er ny til DIY, kan dette være en god rute.
  • Altid gøre din forskning og give disse projekter due diligence. En fejl, som kunne forvandle til katastrofen. Spørg en elektriker eller andre professionelle til at kontrollere dit arbejde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com