Hvordan man opbygger stabling kabinetter fra gulvet til loftet

January 7

Hvordan man opbygger stabling kabinetter fra gulvet til loftet

Stabling kabinetter er cool. De passer sammen for at skabe en stor lagerplads eller individuelt som minimal, modulære enheder, som kan flyttes fra rum til rum. Stabling kabinetter er opnået ved at bygge dem med overlappende rammer, der tillader en kabinet til at passe ind i forgængeren nedenfor. Denne type af kabinettet kan bruges næsten overalt at give mere opbevaringsplads i kontorer, boliger, værksteder og butikker.

Ensartethed

Stabling kabinetter stole på ensartethed kan fungere korrekt. Design af boksen er ikke virkelig vigtige, men kabinettet skal være lille nok til at afhente. Den ideelle størrelse er mellem 12 og 18 inches dyb, 32 inches høj og ikke bredere end omkring 36 inches. Det er bare om højre du wrap dine arme rundt og løft. Planer om at tilføje en dør eller to døren på forsiden; dog dør design er op til dig, vil det ikke gøre nogen forskel for mulighed for stabling. Den nederste boks kan være næsten enhver størrelse, så længe kabinettet på toppen af det er mindre af 1 1/2-inches i bredden og i længden, med hver følgende kabinet også reduceret ved den samme margen som de ascend. For eksempel, hvis den nederste boks 24 af 24 inches, skal den, der passer ind i det være 22-1/2-af-22-1/2. Låsning eller bonding af kabinetterne kommer fra ansigt ramme og side jambs på kabinettet, så de passer omkring omkredsen af den foregående kabinet.

Boks

Konstruere boksen ud af 3/4-inch Gran eller løvtræ krydsfiner for lethed – Husk, at du vil løfte dem. Masser af møbelsnedkere bruge spånplade, men det er for tung. Bygge kasser som du vil. med mitered eller butt fuger i hjørnerne. Sørge for at alle boksene er ensartet. Skære alle stykker for alle skabene på én gang og samle kasserne på samme tid. Tilføj ikke en hylde under den oprindelige konstruktion; installere det senere med hylde klip. Dette medvirker til at skære ned i vægt. Hæft alle krydsfiner kasser sammen ved hjælp af lim og 2-tommer hæfteklammer. Her er nøglen til stabling frysere, installere panelerne bund og top 1 tommer fra kanter til at danne en lip på top og bund langs kanten af boksen. Læbe giver funktionen stabling efter ansigt rammen er limet på.

Ansigt ramme

Opbygge en ansigt rammen ved hjælp af 3/4-af-3 1/2-inch hårdttræ. Ansigt rammen er den forreste, udvendige side på næsten alle frysere. Rammen ansigt låner integritet, stabilitet og skønhed til kasserne. Udskårne stykker til at danne en hårdttræ ramme passer der flush på sider, top og bund af boksen. 1-tommer læben på toppen og bunden vil matche den lip, du har oprettet med den øverste og nederste hylde. Tilføje lim og bruge en pin soempistolen med 1-1/4-inch pin negle til at knytte den flush på top, bund og sider, til den forreste kant af boksen. Tilføje klemmer og tillade ansigt rammen til obligation til boksen natten over. Fjerne klemmerne og sand kabinet glat med en hånd blok og 100-sandkorn sandpapir. Tilføje pletten og lak eller maling som ønsket.

Finish

Skåret døre af krydsfiner, 3/4-inch hårdttræ. Starter ud ved at skære en enkelt stykke krydsfiner, som er 3/4-inch større på alle fire sider end ansigt ramme åbning. Det er OK at bruge en enkelt dør hvis det ønskes, men det virker bedre hvis du opdele dør i halvdelen til at gøre to døre ved siden af hinanden på kabinettet. Sand og færdig med døre for at matche skabene, og bruge dit valg af hængsler til at hænge dørene. Stable kabinetter ene over det andet, den 1-tomme lip på top og bund passer det forgænger perfekt til at låse skabene på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com