Hvordan man opbygger Strygning kabinetter

September 11

Konstruere et strygebræt kabinet kan give en reel plads saver i vaskerummet. Disse er designet til at holde et strygebræt, der folder ud af kabinettet med en mund- og ben til at støtte den lavere ende. Den vigtigste ting at huske når opbygge din fryser er at sørge for, at det er bredden af din væggen studs. Bruge en stud finder til at finde ud af, præcis hvor knopperne er og arbejde ud fra disse målinger. Du dybest set bygger en mur-installeret kabinet.

Instruktioner

•Indstil bredden af din væggen studs. Dette gøres med stud finder. Det er bedre at måle og justere lidt kort, end det er at måle længe. Du kan altid afstandsstykket det, når du installerer den. Af hensyn til dette eksempel Brug måling af 16 inches lang. Dvs. du har en plads omkring 15 inches til at glide kabinet i. Så er bredden af kabinettet faktisk kun 15 inches lang.

•Indstil hvor længe du vil kabinet til at være. Det skal være længere end længden af strygebrættet skal installeres. Den normale størrelse bord er 36 inches så måle til 40 inches at have ekstra plads.

•Klippe 2 afsnit af krydsfiner 15 inches lang og 4 inches lang. Dette vil være toppen og bunden af rammen. Skær to flere sektioner, der er 4 inches lang og 23 inches lang. Skær fire flere sektioner, der er 4 inches lang og 40 inches lang. Endelig skære en stor del, der er 41 og 1/2 inches lang og 15 inches lang.

•Sæt alle stykker på en flad overflade på kanten. Lim i slutningen af 15 tommer stykket til toppen af en af 40 tommer stykkerne. Lim de andre 40 tommer stykke til anden enden af 15 tommer stykke. Gentag denne proces med de andre afsnit af 15 tommer krydsfiner. Tillad limen tørre i cirka en time.

•Kontroller tre negle ind i toppen af 15 tommer sektioner, så de går gennem 40 tommer sektioner. Dette vil færdiggøre og styrke rammen.

•Sæt lim rundt i hele kanten af rammen på den ene side. Placere ramme ned på den store rektangulære del og sørg for, at alle fire hjørne mødte op flush. Lad det tørre i en time. Vend rammen og drive søm ind i kanten af bagsiden til at trænge ind i rammen. Dette afslutter den grundlæggende kabinet. Neglene skal ikke mere end 6 inches fra hinanden.

•Sæt lim rundt om toppen af den ramme, der stadig er åben. Linje op kanterne af de andre to 40 tommer sektioner på de lange kanter af kabinettet. Du vil have dem til at blive flugter med indersiden væg af kabinettet og faktisk hænge over kabinettet. Dette vil danne rammen for kabinettet. Gentag denne proces med de to mindre sektioner af træ for top og bund. Lade dem tørre i ca 1 time og derefter søm dem ind i rammen. Dette er Strygning kabinet.

Tips & advarsler

  • Tilføje døren, efter du har installeret det ind i væggen. Denne måde døren kan være centreret.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com