Hvordan man opbygger stuehus kabinetter

October 20

Hvordan man opbygger stuehus kabinetter

Kabinet bondehusstil udviklet ud af nødvendighed, som dem, der homesteaded og bygget deres gårde i 1800-tallet ikke have adgang til bred stykker af træ. Som et resultat, sammen de tyndere stykker af træ til at danne skabslåger og sider. Når du foretager stuehus kabinetter, er det kun nødvendigt at konstruere dørene af skabet ifølge denne stil at spare tid, da dørene er den eneste del, som altid er synlige. Kabinet ender kan også bygges på denne måde, hvis det ønskes.

Instruktioner

Bygning gård døren

•Arrange fire 1/2-by-3-by-24-inch tunge og not brædder ved siden af hinanden, så de er låst på plads. Cut off synlige tungen bestyrelse slutningen ved hjælp af en sav. Anvende trælim på de resterende tunger og holde brædderne sammen fast. Suspendere dem i stand til at tørre uden stikning til noget i mindst fire timer.

•Surround den limet boards med to 1/2-by-2-by-16-inch nævn og to 1/2-by-2-by-24-inch brædder, således at de fire boards danner en rektangulær ramme omkring de limet bestyrelser. Bore to huller på hver frame bord fælles, gennem siden af én ramme bestyrelsen og i enderne af de tilstødende frame bord. Vedhæfte brædderne sammen ved at sætte en 3-tommer træ skrue i hvert hul og stramme disse fuldt ud med en boremaskine.

•Drill et hul på hver side af døren gennem hver frame bord og ind i centrale tunge og not brædder for bare fire huller samlede. Knytte rammen til de centrale bestyrelser med fire 3-tommer træ skruer strammes helt.

Montering af kabinet

•Indstil to 1/2-by-18-by-27-inch bestyrelser på deres lange, tynde sider på den arbejdende overflade. Arrangere disse bestyrelser, som vil være side bestyrelser af kabinettet, parallelt med hinanden omkring 16 inches fra hinanden. Placer en 1/2-by-16-by-18-inch bord mod ene ende af side bestyrelser. Arrangere dette board, som vil være den øverste bord af kabinettet, således at dets ender selv med de udvendige flader af side bestyrelser.

•Drill fire huller gennem den øverste bord og ind i hver side bord. Vedhæfte brædder sammen med 2-tommer træ skruer placeret i hvert hul og strammet helt. Gentag for at tilføje en anden 1/2-by-16-by-18-inch bord på anden siden at være bunden board.

•Indstil en 1/2-by-16-by-28-inch bord på toppen af en rektangulær ramme af kabinettet. Bore huller gennem dette board, som vil være den bageste board, hver otte inches gennem det og ind i en rektangulær ramme. Sikre den bageste bord til rammen ved at placere 2-tommer skruer i hullerne og stramme dem fuldt ud.

•Klik rammen over. Sæt udfyldte gård døren på toppen af rammen kabinet. Juster to jævnt fordelte side-mount kabinet hængsler langs siden af døren og kabinettet. Markere deres hul placeringer og bore huller ud. Vedhæfte hængslerne til døren og kabinettet ved hjælp af 1/2-inch træskruer.

Tips & advarsler

  • Nogen af kabinettets bestyrelser kan udfyldes med dør-stil gård look.
  • Vedhæfte kabinetter til væggen med suspension skinner eller stud vedhæftede filer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com