Hvordan man opbygger tag isolering

May 5

Tag og loft isolering er vigtigst for komfort og energieffektivitet i et hus, fordi varme stiger og plads mellem toppen af loft og tag spær er de fleste omfattet af varmetab. Ofte er der huller i kanterne hvor spær mødes væg hætter, der giver varme til at flygte. Tag og loft isolering hjælper også med køling ved at blokere ud varmen kommer ind fra oven. De fleste moderne huse er dobbelt isoleret, med et lag på toppen af taget sig selv og en anden lag inde i loftet plads.

Instruktioner

•Dæk udvendige tag pyntede med 4 af 8 fod skum bestyrelsen paneler og placere løs fyld isolering mellem strøer i loftet. Bruge ekstruderet polystyren på pyntede den bedste kombination af høj varmebestandighed og styrke; installere det med et damp barriere ansigt ned, på det pyntede. Bruge blæst i cellulose i loftsrum rum, det bedste valg for varmebestandighed og økonomi.

•Build tag med strukturelle isolerede paneler til at kombinere isoleringsmateriale og tag pyntede. Pick panelerne i en passende tykkelse; de er lavet med orienteret strand board på begge sider af nogle tyk skum bestyrelsen isolering. Installere paneler på tag spær eller top akkorder af spær. Metoden for fastgørelse vil variere med producenten og tykkelsen af panelet.

•Brug spray skumisolering, typisk en polyurethan produkt, på indersiden af tag spær. Kombinere spray skum inde spær med udvendige stift skum bestyrelsen for maksimal isolering; spray skum har den højeste per inch varmebestandighed af isolerende materiale, men kan have brug for professionel installation, da det kræver særligt udstyr.

•Kombiner materialer til at opnå en ønsket samlede varmebestandighed eller R-værdien. Nordamerikanske isolering Manufacturers Association anbefaler mindst R 30, R 38 for det meste af USA. Det svarer til 1 1/2 inches af stift skum board og 10-12 inches af cellulose, men check producenter af strukturelle paneler og spray skum for detaljerne på andre typer af tag isolering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com