Hvordan man opbygger tag spær med pinde

March 10

Tag spær for en fuld størrelse hus kan ikke bygges med enhver form for stick. Pinde er for tynd og lys til at yde den nødvendige støtte, men pinde kan bruges til at bygge spær for et stykke legetøj hus, som en dukke hus eller legetøj fort, at børn leger med. Når du bruger stave som spær på en mindre skala, du vil følge de samme procedurer som ved opbygning af en faktiske hus, men anderledes at fastgøre dem til strukturen.

Instruktioner

•MAP ud af tag størrelsen af husets legetøj. Dette vil afgøre hvilken størrelse pinde, du skal bruge til spær. Måle væggene i huset og optage længde og bredde.

•Lay ud de pinde, du vil bruge til spær. Spær køre på tværs af toppen af væggene i et hus før taget er installeret på toppen. For et stykke legetøj hus, de kan være fordelt på hvad afstand du ønsker. For en faktiske hus er de typisk fordelt omkring hver 16 inches.

•Measure og markere de pinde, hvor de skal trimmes, så de kan passe for at danne spær. Trim sticks med en sav eller bryde dem i hånden på den ønskede placering og placere en dab af træ lim i bunden af hver ende af staven.

•Indstil opklæbe oven på vægge, begynder i ethvert hjørne. Tryk på enderne af hvert spær ned fast på plads så limen kan tiltræde wall materialet. Måle den ønskede afstand og installere den anden pind spær ligesom først.

•Work hele vejen på tværs af miniature stick hus før alle spær har installeret kører vandret langs toppen af væggene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com