Hvordan man opbygger Tilføjelser til eksisterende boliger

January 13

Hvordan man opbygger Tilføjelser til eksisterende boliger

Hvis du kan lide dit hjem og nabolag men har brug for ekstra plads, kunne det være værd tilføjelse til dit hjem versus flytning. Begynde processen ved at kalde din county courthouse at afgøre, om din bygning tillade skal være udstedt af din by eller dit county. Kommuner, er hjem forbedring tilladelse udstedt af en stat agentur. Få en liste over beboelsesejendom koder fra den afdeling, der udsteder byggetilladelse.

Instruktioner

•Kontakt med en ejendom taksator at finde ud af hvor meget equity du har i dit hjem, hvis det er nødvendigt at finansiere tilsætning. Spørg taksator vurdere værdien af dit hjem med den planlagte tilføjelse. Møde med en designer og projektleder at afgøre omfanget af tilføjelsen. Gense med taksator, så tal med en bankmand om det anslåede budget.

•Vælg en kvalificeret entreprenør, måske af møde med officerer af boligejere foreninger i dit område. Få referencer, og kalder Better Business Bureau til at spørge om klager. Hverve arkitekt, hvis hjem tilsætning har hvælvede lofter, store tag-linje ændringer eller hjemmet var designet af arkitekt i første omgang, eksperterne på den nationale sammenslutning af hjem bygherrer.

•Envision din ideelle plads og opbygge en ønskeliste, der omfatter skal du have og faciliteter du gerne vil have. Anmode kontrahenten om omkostningsbesparende muligheder, for eksempel, venstre-over Gulvbelægning fra et andet projekt eller et badeværelse have badekar fra en close-out butik.

•Begin af grave og hælde beton footings; opbygge grundlaget for crawlspace eller kælderen først. Har bloklag installere hele fundamentet og tillade mørtel til tørre. Startprocessen indramning af bestilling tømmer brædder, udvendige krydsfiner eller partikel bestyrelsen beklædningen, udvendig-grade krydsfiner og tagmaterialer. Ansætte en tagdækning selskab til at planlægge en fjernelse af din eksisterende tag og binde taget af supplement til hjemmets ramme. Har entreprenøren installere Vinduer og udvendige sidespor for at omslutte tilsætning.

•Build interiør indramning for dividere værelser og skabe døråbninger. Har kanalsystem og ventilationskanaler installeret for tappe din eksisterende varme og luft systemer. Installere gips lofter under loftet, derefter isolering i ydervægge og loft områder. Ansætte en kvalificeret elektriker til at installere kabler, stikkontakter og lamper. Inddrage en elektriker, der kan tilbyde særlige input om ledninger opgraderinger, hvis dit hjem er ældre.

Tips & advarsler

  • Planlægge projektet omkring dit arbejde tidsplan eller ferie tid. Sørg for, at en ansvarlig voksen inspicerer arbejde dagligt. Vær opmærksom på at mange boligejere undlader at betale opmærksomhed, indtil vægge, Vinduer eller gulve er blevet føjet forkert.
  • Tilføje et andet varmepumpe til at rumme området, hvis belastningen er vokset ud over hvad din eksisterende varmepumpe kan bære. Kald en ekspert.
  • Male hjem og installere træ eller tile gulvbelægning sidst.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com