Hvordan man opbygger træ skridt, som ikke er stejle

December 6

Hvordan man opbygger træ skridt, som ikke er stejle

Trapper og trin stole på princippet om en skrå plan at hjælpe folk i stigende eller faldende. Gradvis skråninger er lettere at forcere end gå lige op, men de tager mere plads. Bygge en trappe med trin, der har en mindre individuelle anledning forlænger trappen og mindsker hældningen samtidig gøre det lettere for folk at klatre der har problemer med standard højde trin. Skridt med en kort individuel anledning er mindre stejl end trin med en gennemsnitlig eller høj individuelle stigning.

Instruktioner

•Measure samlede stigningen i trappeopgang fra øverste færdige gulvets overflade til lavere færdige gulvets overflade. Divider dette tal med 5 inches og runde op resultatet. Dette er antallet trin. Opdele den samlede stigning af antallet af trin for de enkelte riser højde, som vil være mindre end 5 inches.

•Sæt firkant på højre side af 2 af 12 med hjørne af den firkantede peger væk fra dig og de lange ben af pladsen på din venstre side. Juster 10 1/2-inch mærket på de lange ben og riser højden på de korte ben med den forreste kant af bestyrelsen. Tegn en linje fra hjørne langs hvert ben af pladsen til kanten af brættet. Dette gør udskæring for hvert trin. Gentag dette for hvert trin, justere pladsen på bestyrelsen kant og mark til det forrige trin.

•Laveste riser højde af nederste trin ved at flytte den sidste streg til højre af tykkelsen af slidbaner. Tegn en ny linje parallel til først på højre side af den sidste linje, hele vejen over hele linjen. Det nederste trin er på venstre side af brættet. På det øverste trin, forlænge den første streg over hele linjen. Skåret helt over bord på disse strækninger, når skære stringere.

•Klippe linjer på stringer layout med cirkulæret så til det punkt, hvor vingens forkant bare tangerer hjørnet af varemærkerne. Brug hånden så for at afslutte hvert snit. Øverst og nederst, skal du følge cut off linje over hele linjen. Bruge stringer som et mønster til at markere og klippe ekstra stringere. En 32-tommer bred trappe kræver tre vanger og en yderligere stringer for hver yderligere 16 inches af Trappebredde.

•Sæt stringer bøjler over ende af stringere og vedhæfte dem ved hjælp af 1 1/2-inch 10D negle. Nail stringer bøjler til sidehovedet øverst på trappen ved hjælp af de samme negle og justere toppe af stringere med niveauet. Stringer center til center afstand bør ikke overstige 16-tommer. Komplet stringer vedhæftet fil med fire 3 1/2-tommer dæk skruer drevet i en vinkel gennem hver stringer bøjle, gennem stringer og ind i hovedet.

•Sæt en trappe træde på stringere. Bore undersænket huller til dæk skruer gennem slidbanen ind stringer. Tillægge stringer med 2 1/2-tommer dæk skruer slidbanen. Placer en riser på slidbanen mod stringer. Drill undersænket huller til dæk skruer og tillægger stringer med 2-tommer dæk skruer riser. Gentag dette for hvert trin ved hjælp af 3 skruer pr. stringer for slidbaner og 2 skruer pr. stringer for risers.

Tips & advarsler

  • Brug 5-inches for beregningen af trin og riser er kun et forslag. Hvis trappen ikke behøver at være så overfladisk, bruge et højere nummer 6 eller 7-inches.
  • Stringer bøjler har huller til negle og vinklet guides til skruer. Brug et søm i hvert hul, og en skrue i hver guide.
  • Trappe byggeri kræver som regel en tilladelser og godkendelser. Tjekke med din lokale bygning afdeling før du starter byggeri.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com