Hvordan man opbygger træ spær for et skur

December 21

Træ spær støtter taget af en stald. De kan laves af 2 x 4 tommer stykker af træ ved hjælp af et målebånd, sav og indramning firkantet. Det er vigtigt at udføre dine beregninger og målinger omhyggeligt. Præcision er afgørende for spær skal være ensartet og flush. Dette kan opnås, konsultere en standardiseret diagram, der tager hensyn til hældningen af taget og bredden af bygningen.

Instruktioner

•Vælg tonehøjden af spær. Dette er, hvordan stejle bliver taget. Til spær med en 6/12 pitch stige spær 6 inches for hver 12 inches i bredden. For en stejlere tag, så prøv en 7/12 pitch. For en fladere tag, så prøv en 5/15 pitch.

•Calculate længden af spær. Længde afhænger af på banen af taget. Spær sidde vinkelret på den lange side af skuret, så de skal være lang nok til at dække bredden. Måle bredden af skuret mellem ydersiden af den udvendige vægge og dividere denne måling med 2. Næste, konsultere spær formel diagrammet. (Se ressourcer) En 6/12 pitch spær er 13.4164 inches for hver 12 inches i bredden. Gange dette med halvdelen af bredden af skuret til at bestemme længden af spær. Hvis du bruger en højderyg bord på toppen, skal du trække halvdelen af ridge bestyrelsen bredden fra hvert spær længde.

•Klippe spær. Brug et målebånd til at finde længden, så så dem lige over. Hvert spær på tværs af den samme bredde i skuret vil være den samme længde, så du kan skære dem alle på samme tid. Denne fungerer bedst, hvis du placere 2 x 4 brædder på tværs af to saw heste og bruger en strøm så.

•Measure plumb skåret af spær. Dette er del hvor spær mødes ridge bestyrelsen øverst. Du har brug for en indramning firkantet til dette. En indramning firkantet ligner to linealer forbundet i en ret vinkel. En indramning firkantet virker ved at placere det første nummer af din taghældning på den lodrette del (øverst udenfor kant) af spær, og det andet nummer af dit tag pitch på den vandrette del (på bunden kant) af spær. For eksempel, for en 6/12 pitch, Placer den lodrette del på 6 inches og den vandrette del på 12 inches og holde begge målinger på ydersiden af spær. Mark plumb skæres med en blyant i en lodret linje, derefter skæres.

•Measure af hælen skåret af spær. Dette er del hvor spær mødes væggene. Indramning-pladsen er placeret i bunden af spær på nøjagtig samme måde som det blev brugt til plumb cut. Denne gang, markere hælen skåret i blyant med en vandret linje nederst.

•Nail spær sammen. Start ved at forbinde plumb nedskæringer sammen eller til en højderyg bestyrelse. Næste, få nogle mennesker til at hjælpe dig med at placere spær på toppen af væggene og søm dem ned til skuret. Når spær er sikker, kan du vedhæfte tagmateriale.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com