Hvordan man opbygger træ udendørs bænke

December 30

Hvordan man opbygger træ udendørs bænke

De fleste tidlige møbler var robust nok til brug overalt. Med fremkomsten af centralvarme og middelklassen hjem blev transporterer indendørs møbler udendørs for underholdende i stigende grad besværligt og hårdt på møblerne. Ressourcestærke victorianere var ansvarlig for koncept af udendørs møbler---bænke og borde, der var robust samt attraktive nok bruge til sociale sammenkomster. Den træ havebænk er et stykke af udendørs møbler, der er let nok at bygge i en weekend.

Instruktioner

•Forbered dit træ. Cut fire 4-by-4-by-16-inch hjørne stillinger, otte 1-by-4-by-48-inch stykker til sæde lameller og modstående understøtter, to 1-by-4-by-16-inch stykker og seks 1-by-3-by-16-inch stykker til sidestøtter og sæde seler. Seal ender for at undgå fugtskader.

•Build sæde rammen til at begynde. Indstille en modstående støtte oprejst og vedhæfte det til en 1 x 3 tommer sidestøtte og derefter tilføje overfor modstående og side understøtter. Toppen af sidestøtter vil være omkring en tomme lavere end de modstående understøtter, som vil beskytte de forreste og bageste kanter af lamellerne. Kontrollere, om der square, og Vedhæft understøtter med rust-resistente skruer. Vedhæfte de næste plads understøtter mellem for- og bagside, begynder 4 inches i fra hver side at levne plads til benene. Plads de to resterende 1 x 3 tommer sæde seler jævnt i hele resten af plads inde. Før montering hver bandage med skruer gennem de forreste eller tilbage understøtter, Kontroller at det giver lameller sidde niveau af æglæggende en tremme på tværs af seler og slibning for at gøre den øverste overflade selv om nødvendigt.

•Sæt forreste og bagerste lameller på bænken, butting hver op mod ryggen af facaden understøtter på foran og bagtil af bænken. Vend sæde hovedet og sæt hvert ben i sit hjørne tæt mod facaden støtte mellem siden støtte og først sædet tandbøjle. Vedhæft hver ben gennem begge modstående og side understøtter med 2-tommer dæk skruer eller lag bolte. Før du sætter det sidste ben, tænder sæde højre side igen og tilføje det sidste ben, justere så sædet ikke "wobble" før du vedhæfter med 2-tommer dæk skruer eller lag bolte.

•Sæt bunden understøtter til ydersiderne af benene, igen starter med modstående understøtter, omkring 4 inches fra bunden af benet. Check for niveau før montering, så lægger de to 1 x 4 tommer sidestøtter, montering dem mellem de overlappende ender af de forreste understøtter. Vend bænken og knytte andre sæde lameller til toppen. Hvis de passer stramt sammen, slibe kanterne så der er lidt plads mellem dem til vand til afløb. Sand alle kanter omhyggeligt før efterbehandling med maling eller pletten.

•Individualize din bænk. Oprette en tilbage ved hjælp af 4-by-4-by-36-inch bagben (forkorte den tilbage tremme 8 inches). Knytte en 1-by-2-by-48-inch stribe til bagben lige over sæde lameller som en back base og en anden øverst bag Hjørnestolperne til at danne en lille drejning. Sikre en 20 x 40 tommer stykke af haven gitter med to flere stykker af 1 af 2. Tilføj side stykker for at ramme bagsiden. Tilføj våben ved at øge højden af foran hjørne ben til 24 inches (forkorte den forreste lamel 8 inches) og skære to 1-by-4-by-24-inch arme. Fastgør 1-by-2-by-3-inch støtte blokke til hvert hjørne af ryggen, og lægger arm på toppen af blokke og forreste hjørner med dæk skruer eller rust-resistente negle. Igen, sand omhyggeligt eller afslutte med en router til detalje kanter.

Tips & advarsler

  • Gemme et stykke af 4 x 4, når man skærer stykker til at måle forskydninger i bunden af hvert ben og Hvornår indsætte plads understøtter. Ligesom alle moderne sleben tømmer er 4 x 4 faktisk omkring 1/8 tomme mindre end de traditionelle dimensioner. Dry-fit alt før permanent fastgørelse så at nogen justeringer kan gøres let. Gøre en buet sæde ved at skære en dukkert for plads i seks af de kortere stykker. Brug 1-ved-4-tommer tømmer i stedet for 1 ved 3s. Markere en 2-tommer-dyb kurve med en metal eller bøjelig plastic målestok og kopiere kurve på hver af de andre brikker. Trim to buede stykker i enderne, så de passer til mod forsiden og tilbage støtter, giver plads for de første og sidste lameller sidde lunt. Sand hjørner hvor første lameller og understøtter mødes omhyggeligt for at undgå opsplitning.
  • Vær forsigtig, når du bruger værktøjer og bære øjet og øret beskyttelse, når du bruger el-værktøj.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com