Hvordan man opbygger træbjælker

November 12

Udseendet af store træbjælker magnetisek over et loft eller definere en smuk kassetteloft loft tilføjer dybde og arkitektoniske tegn til ethvert rum. Ægte bjælker og tunge tømmer, kan dog være meget tung, svært at installere og ofte dyre. Men du kan nemt kopiere faux træbjælker i let og billig materialer.

Instruktioner

•Measure længden af din ønskede træbjælker. Hvis din bjælker vil være længere end 12 fod i længde, skal du muligvis bygge en faux stråle i to sektioner, da tømmer bruges til dette projekt kun kommer i 8, 10 og 12 fods sektioner i de fleste hjem forbedring butikker.

•Indstil hvor tyk du vil bjælker være. Mest bolig loftsbjælker fra perioden Elizabethan til moderne tider er 6 inches, 8 inches, 10 tommer eller 12 inches square. Større bredder af bjælker er set i nogle industrielle indstillinger, men.

•Calculate antallet af træplader skulle oprette en stråle. Du skal bruge tre længder af 1 af 6, 1 af 8, 1 af 10 eller 1 af 12 dimensionelle pine tømmer til hver bom. Hvis din bjælker skal bygges i to sektioner, fordoble dette tal.

•Purchase tømmer. Hånd-Vælg hvert bord, og sørg for bestyrelser er lige, ikke buet eller "hockey påklæbes" i figuren, og relativt fri for revner, "kontrol" gouges og andre fejl, der kan svække bestyrelsen strukturelt. Fejl som knob og dyb korn linjer kan være god, især hvis du envisioning rustikke udseende bjælker. Skær nogen boards til de rigtige længder, hvis nødvendigt.

•Lay tre længder af bestyrelsen på en stor flad overflade. Udføre en test eller "tør køre montering" med brædder, står to af dem på deres kanter og afbalancering tredje bestyrelsen på tværs af toppen af de to stående bestyrelser, at skabe en kanalform. Kontroller brædderne er lige nok, at det øverste bord flugter pænt med kanterne af side bestyrelser. Enhver dramatisk kurver eller cupping i bestyrelser vil vanskeliggøre denne justering. Det vil være bedre at kende en bestyrelse er for buet eller bølget nu, i stedet for at vente, indtil konstruktion og installation oparbejde er undervejs. Mikse og matche alle boards, indtil du har en række grupper af tre bestyrelser, der passer godt sammen.

•Installer 2-tommer vinkel Strygejern, forlænget "arm" på toppen, ned lang top kanterne af to af de tre bestyrelser. Space disse vinkel strygejern jævnt på 8 - 12 tommers centre, afhængigt af vægten af bestyrelsen (brug 8-tommer centre for meget tung boards). Toppen af vinklen jern skal pege væk fra kanten af brættet, ikke overlap det. Brug 1/2-inch træskruer til at vedhæfte vinkel strygejern til bestyrelser.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg på tværs af loftet hvor strålerne skal installeres. Snap to kridt linjer for hver stråle, afstand fra hinanden den præcise bredde af en bestyrelse.

•Tag en af brædder med vinklen Strygejern og løfte den op til loftet og en kridtstreg. Den gratis "arm" af vinklen jern bør hvile mod flat af loftet. Har assistenter holde dette board konstant på denne kridtstreg, mens du markerer placeringen af vinklen jern alle skruehuller i loftet.

•Gentag dette med andre bord med vinklen strygejern. Kontroller, at "armene" vinkel strygejern punkt i mod den modsatte board. Marker placeringen af skruehullerne på loftet.

•Drill pilot huller og installere 1 1/2-inch skrue ankre i loftet på de afmærkede steder.

•Sæt en af plader til loftet med en 1 1/2-inch skrue indsat gennem hullet i vinklen jern og i skrue anker i loftet. Arbejde ned på længden af bestyrelsen, indtil det er installeret sikkert mod loftet. Vedhæfte den tilsvarende bestyrelsen på anden siden på samme måde. Du har nu to boards hængende ned fra loftet.

•Sæt tredje bord til bunden af disse to hængende bestyrelser, så du lukker kanalen. Brug afslutte søm eller en magt sømpistol vedhæfte dette bunden board langs længden af bjælker.

•Fyld nogen huller mellem brædderne og loftet og brædderne og enderne af væggene med malbare/SushiStainable caulk. Anvend caulk langs sømmen mellem bunden board og to side bestyrelser samt til at sløre denne fælles. Sand denne caulk arbejde for en mere færdig udseende stråle. Forlade det unsanded eller rå til et mere rustikt udseende stråle.

•Distress træplader til et rustikt look. Bruge kæder, hamre og andre skarpe metalgenstande til bang og ar det bløde træ. Bruge en issyl for at skabe udseendet af insekt huller i træet.

•Stain bestyrelser. Bruge to eller tre farver af blandet pletten for de fleste realisme, som tre forskellige toner af eg eller to forskellige toner af sort valnød. Lad tørre.

•DAB en klud i en fortyndet eller udvandet forberedelse af mørk brun eller sort latex maling. Hurtigt tør den sorte maling på bjælker og derefter tørre noget af det tilbage af at give bjælker en "alderen" look. Lad denne mørke fremhæve tør.

•Seal bjælker med en mat eller satin finish polyurethan fugemasse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com