Hvordan man opbygger træhylder til et skur

March 2

Hvordan man opbygger træhylder til et skur

Hvis din stald kunne drage fordel af en smule mere plads til at gemme ting, kan du overveje at tilføje træhylder. Disse tilføje yderligere værelse og gøre elementer som værktøjer lettere adgang. Tilføjer én eller to hylder rundt inde i skuret kan næsten fordoble pladsen har du til opbevaring.

Instruktioner

•Measure området hvor du ønsker at bygge hylder i din stald. Beregn længden af hylderne og den ønskede bredde. Bruge de udsatte studs i skuret støtte hylderne på tre sider og et bord som støtte udefra hjørne. Måle fra hjørnet på indersiden af stud tættest på længden af hylderne, som du ønsker. Måle fra hjørnet til ydersiden af den nærmeste stud i afstand til din ønskede bredde.

•Calculate højde fra gulvet til loftet. Justere højden af fratrækker 3 1/2 inches for bunden krydsfiner opbakning og 3 til 4 inches i bunden for at holde hylderne fra gulvet. Bestemmer selv højden på hver hylde, og tilføje tre fjerdedele af en tomme for tykkelsen af krydsfiner. Divider din plads med højden på hver hylde og beregne antallet af hylderne.

•Tilføj længden af hylder til bredden. Multiplicer dette nummer 2 og derefter skal du med antallet af hylderne. Multiplicer antallet af hylder af 6 inches og tilføje, at dit svar. Dividere dette tal med 12 for at beregne antallet af lineal fødder af 2 x 4 træ du har brug for. Få et ekstra stykke 2 x 4 træ længe nok for højden af udvendige hjørne støtte bestyrelsen. Hylde krydsfiner kommer i 4-fødder-af-8-fødder ark. Bruge en tre-kvart-tomme ark for styrke. Beregne antallet af ark du har brug for.

•Build udvendige sidestøtte. Bruge krydsfiner for højden og markere en spot 3 til 4 inches fra gulvet. Placer en bestyrelse, der har skåret bredden på hylderne på toppen af opbakning bordet, med den højre kant selv med den højre kant af hjørne støtte. Predrill 4 huller lige afstande hvor bestyrelserne overlapper og skrue dem sammen.

•Figure ud af hvor du ønsker den næste hylde ved at tilføje tre fjerdedele af en tomme til højden på hylden og måle at afstanden fra toppen af den vedlagte board. Gøre en mark. Du vil line op i toppen af den næste 2 x 4 til dette mærke. Fortsæt, indtil du har nok bestyrelser for antallet af hylderne knyttet til hjørne støtte bestyrelsen. Det skal ligne en stige med den ene side mangler med trinene hylden understøtter.

•Sæt den udvendige hjørne ramme ved stående hjørne støtte bestyrelsen og forbinde anden enden af hylden støtte bestyrelsen på indersiden af stutteriet udpeget som længden. Holde dem på plads med klemmer, indtil du lægger alle bestyrelser. Klemme et bord til hjørne støtte for længden af hylderne og til stutteriet på den modsatte side for den forreste hylde støtte. Predrill og skru den ned til både stud og hjørne støtte. Gør dette for hver hylde.

•Skru på nævn, der støtter hylder fra hjørnet og butt dem op til dem i front. Skrue dem ned. Måle afstanden mellem side boards på ryggen og skære nok bestyrelser for hylderne. Skrue disse på plads, så du har nu en platform til at sætte krydsfiner reoler. Skære reoler til størrelse og skru den på plads. Dit træ hylder til din stald er komplet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com