Hvordan man opbygger trætrapper Over eksisterende Cement

May 12

Beton (eller murværk) trin er almindeligvis bygget en garage, der er på klasse og et hjem, som er på en kælder eller krybekælder type fundament. Dette er fint, medmindre du beslutter dig at konvertere din garage i beboelsesrum og du konfronteres med hvordan de skal dække murværk trappen med træ, så at de ikke længere ligner udvendige trapper.

Instruktioner

•Measure og skær behandlet træ fir strimler med en bordrundsav, samme bredde som den konkrete slidbane. Placer en fir-striben mod den konkrete riser og en på den forreste kant af skridt. Anvende en serpentine perle af byggeri lim på bagsiden af hvert fir strip og tryk det på plads.

•Divide bredden af slidbanen i selv sektioner fra tolv til seksten inches fra hinanden og mark slidbanen. Måle og skære fir strips så det passer mellem de to fir strips allerede installeret, placeret på dine mærker. Anvende en serpentine perle af byggeri lim på bagsiden af hvert fir strip og tryk det på plads. Gentag for hver slidbane.

•Measure og cut behandlede træ fir strimler samme bredde som den konkrete riser. Position ét fir strip mod konkrete slidbanen og en på den forreste kant af slidbanen fir strip. Anvende en serpentine perle af byggeri lim på bagsiden af hvert fir strip og tryk det på plads.

•Measure og skær fir strimler (til rum jævnt med slidbane fir strimler) så det passer mellem de to fir strips allerede installeret på riser. Anvende en serpentine perle af byggeri lim på bagsiden af hvert fir strip og tryk det på plads. Gentag for hver riser. Din risers og slidbaner bør nu blive konfronteret med behandlede fir strimler. Tilføje finish negle tiltræder slidbanen og riser kant strimler efter de klæbende Kure (ca. 24 timer).

•Fit behandlede træ stringer så at det flugter med toppen af fir strips til både slidbaner og tabicas. Ene ende af stringer bør hvile på gulvet. Anden enden bør slutte på toppen af trappen. For trapper, der er flush mod en væg, vil du kun installere en stringer. For trapper åben på begge sider, vil du passe en anden behandlede træ stringer på den resterende side.

•Applicer konstruktion lim på bagsiden af en stringer og presse det ind i den nøjagtige position, hvor det flugter med fir strimler. (Du kan bruge en ven at holde stringer på plads mens boring.)

•Mark stringer på to inches fra de øverste og nederste kant og hver tolv til seksten inches i mellem nogenlunde centreret på stringer. Bore den øverste mærke (gennem skoven og i betonen) ved hjælp af en rotohammer, der er installeret med en fjerdedel tomme af fire tommer lang murværk bit. Bær øjenbeskyttelse, som du bore. Trække lidt ofte til at fjerne snavs.

•Anbring to (16 penny) loddet søm i hullet, brug et 20 ounce hammer og drive jævnt søm ind i hullet, indtil stringer er lun. Sørg for at din justering med fir strimler er forblevet perfekt. Gentag denne proces for hullet tættest på bunden af trappe. Når top og bund er naglet i, bore og negle på de i mellem mærker. Gentag for begge vanger. Din beton trapper er nu klar til finish wood.

•Measure, klip og installere din solidt stykke færdig træ risers først, ved at bruge fir strips til søm til og stringer til søm til slutningen. Foranstaltning, snit og installere massivt træ slidbaner tillader stair-næse til overhæng riser. Mulighed for sheetrock eller andre typer af vender skal anvendes over stringer, når du passer dine slidbaner.

Tips & advarsler

  • Bruge imprægneret træ til at tillade enhver fugt de konkrete skridt kan producere. Sørg for din beton trapper niveau.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com