Hvordan man opbygger trapper med landinger

June 12

Hvordan man opbygger trapper med landinger

Du vil være i stand til at planlægge og bygge trappen med en landing. Du vil se, hvordan at gøre trappen med landinger er lige så nemt som at gøre fuld længde trapper.

Instruktioner

•Den Hovedforskellen mellem at gøre trappen med landinger sammenlignet med dem uden er at trappen med landinger skal måles og bygget som to separate trapper.

Dette lyder forvirrende, men det er virkelig nemt.

•Vi har brug at få målingen fra den nederste etage til den anden sal. Lad os er sige måling 108-inches.

•Here er, hvor vi tilslutter trappe formel til at få den nøjagtige højde eller riser højden af hver trapper.

Antag, at den samlede afstand fra bunden gulv til øverste etage herunder tykkelsen på anden sal er omkring 108 inches. 108 divideret med 7 er lig med 15.428. Der fortæller dig, at 15 risers vil være nødvendig. Så er vi nødt til at opdele 108 af 15 og vi får omkring 7 3/16 inches eller den nøjagtige højde hver riser skal være.

•Nu vi kender den nøjagtige højde på hver riser, så vi kan beslutte, hvor højt vi ønsker landing til at være. Lad os antage at vi ønsker vores landing til at starte på 30-inches.

•Den højden af landing skal måles ved hjælp af højden af tabicas. For eksempel, hvis du finder ud af at hver riser vil være 7-inches, skal landing være en firkantet kasse med højden af enten 21 eller 28-tommer. (7 x 3 = 21, 7 x 4 = 28) Det afhænger af antallet af trin, du ønsker at klatre før landing. Hvis vi bruger denne formel, vil landing passe perfekt med trappen.

Vi bliver nødt til at måle og skære to sæt af stringere for den øverste trappe og den lavere trappe.

Nu lad os gå over nogle af trappe måling basics.

•Med måling af tabicas kan vi mærke de 2 x 12 ved hjælp af en tømrer square. Når vi får det målt, kan vi skære det ud med en skilsaw.

•Når vi har en stringer målt og skåret ud, kan vi bruge det som skabelon til andre stringere.

Vi kan bygge landing og trapper først at gøre tingene lettere.

•Next vi kan hænge de øverste stringere i sted. Når det er gjort, vil vi nødt til at ramme i landing med krydsfiner. Efter dette, kan vi sætte slidbaner på trappe stringere.

Thats alle der er til at gøre trappen med landinger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com