Hvordan man opbygger trapper med lukkede Risers

December 8

Hvordan man opbygger trapper med lukkede Risers

De lukkede risers på trappen beskytte endgrain af stringere, støtten til hele sættet af trapper. Hvis stringere blive forvitret og rådnet, bliver trappen farlige. Uden riser, trappe også blive farlige for at fange en fod under en slidbane og snubler på trappen, der fører til mulige ryg eller nakkeskader. Installation lukkede stødtrin er blot endnu et skridt i opbygningen af trapper og kræver ingen ekstra ekspertise til opførelsen.

Instruktioner

•Installer en 30-af-8-i-2 tommer pine bord, tværbjælke, vandret til verandaen, centreret, hvor du vil installere trappen, ved hjælp af 3-tommer træ skruer og en Akku boremaskine. Dette er en fire-trins trappe måler 32 inches i højden. Tværbjælke skal placeres på verandaen hvor på langs midten af brættet er 28 inches over jorden.

•Indstil en indramning firkantet på en 60-af-12-af-2 tommer pine bestyrelsen så det hjørne, også kaldet hæl, vinkler vinkelret til 60-tommer kanten af brættet og tungen, tyndere kanten af square, peger mod eller krydser over 12-tommer ende af linjen. Pladsen vil ligne en V sidder i bestyrelsen. Tungen vil måle stigningen af stringer, 8 inches, og kroppen vil måle dybden af skridt, også kaldet run, 12 inches. Med hælen vinkelret på kanten af brættet, flytte pladsen indtil tungen måler 8 inches fra hælen til slutningen af brættet. Indstille målere på tungen og rører ved krop så de passer til fast langs den 60-tommer board modsat kanten hælen.

•Sæt pladsen på tre 60-af-12-af-2 tommer fyrretræsbrædder, kaldet stringere, med målere på kroppen og tungen fast langs en 60 tommers kanten af brættet og hjørne af pladsen på linje med den modsatte 60-tommer kanten af brættet. Mark uden for pladsen med en blyant på både tunge og krop, hvor tungen måler 8 inches fra slutningen.

•Flyt pladsen ned i bestyrelsen så anledning måling, 8 inches, måler fra streg på kroppen tidligere til hælen. Spore ydersiden af pladsen igen. Denne proces har bare trukket to trekanter på brættet. Disse hak for tabicas og slidbaner af trappen. Fortsætte med at tegne hakkene på tavlen, indtil du har tre fulde hak og en halv hak i hver ende af brættet.

•Klippe hakkene og halvt hak ud af stringere ved hjælp af en cirkulær så.

•Nail stringere til tværbjælke 9 inches fra hinanden med den midterste stringer centreret om tværbjælke. Brug 4-tommer træ skruer til at vedhæfte stringere til tværbjælke bag tværbjælke.

•Installer en 9-ved-1-af-1 tommer pine bord, kaldet et spiken, mellem hvert par af stringere, ved hjælp af 2-tommer træ skruer gennem klamper til tværbjælke og veranda. Bore en 2-tommer træ skrue i spiken enderne gennem stringere, ved hjælp af en Akku boremaskine.

•Installer en spiken mellem stringere nederst, 1/2-inch fra forsiden af trappen, ved hjælp af 2-tommer træ skruer og en Akku boremaskine.

•Center en 26-af-8-af-1 tommer pine bord, kaldes en riser, til den laveste lodrette del af stringere, ved hjælp af 2-tommer træ skruer og en Akku boremaskine. Installere en riser til hver af de fire lodrette sektioner af trappen. Der vil være en tomme af bestyrelsen hængende over hver ende af riser.

•Skru en 26-af-6-i-2 tommer pine bord, kaldet slidbane, at den vandrette del af stringere, flush mod risers, ved hjælp af 3-tommer træ skruer og en Akku boremaskine. Center i bestyrelsen, så der er en 1-tomme afsnit hængende over hver ende af stringer. Installere en slidbane bord til hver vandrette sektion flush med riser.

•Skru slidbane kort til hver vandret sektion af stringere, 1/4-inch fra først back slidbane bord, ved hjælp af 3-tommer træ skruer og en Akku boremaskine. Disse bestyrelser vil have 1-tommer overhæng på hver ende og 1/2-inch overhæng på forsiden af trin, kaldet næsen.

•Sand alle stykker af trappen ved hjælp af sandpapir og en slibning bar. Fjerne chips, rifter eller Splinter at forebygge personskader.

Tips & advarsler

  • Planlægge din trapper omhyggeligt. Bruge regel 25 til måling. Ligningen er riser måling plus riser måling plus køre måling er lig med 25. For eksempel, hvis tabicas 7 inches, Kør bør være 11 inches - 7 + 7 + 11 = 25.
  • Altid bære beskyttende øje gear når opskæring træ med en cirkulær så for at forhindre øjenskader fra tilbageslag.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com