Hvordan man opbygger udendørs leg indhegninger til kæledyr

July 12

Hvordan man opbygger udendørs leg indhegninger til kæledyr

Indendørs dyr som hunde, katte og kaniner, nyder at spille udendørs, oplever solskinnet og fornemmelsen af græs under deres fødder. Udendørs er dog fuld af farer såsom biler, giftstoffer og andre mere aggressive dyr. Udendørs pet indhegninger give dit kæledyr et sikkert miljø at spille udendørs, de farer, der er rundt omkring. Selvom du kan købe en udendørs pet indelukke hos din lokale dyrehandel, at gøre din egen kræver lidt indsats og koster mindre end en store-købte version.

Instruktioner

•Draw disposition af skabets indhold, du ønsker at bygge på jorden ved hjælp af mærkning spraymaling. Mark placeringen for omslutningens gate.

•Dig to huller 12 til 18 inches dyb for porten stillinger, ved hjælp af en post hul gravemaskine. Sæt huller 36 inches fra hinanden. Indsæt en 4 - 4-tommer træ post i hvert hul. Længden af stangen afhænger af, hvor høj du ønsker det færdige kabinet. Placer gate polakkerne i hullerne, og fylde rummet omkring dem med 6 inches af stenene. Dette tilføjer ekstra støtte til stillingen. Udfylde resten af hullet med snavs.

•Sæt én stjerne strejkevagt hver 48 inches rundt tegnede omridset af kabinettet. Bruge en gummihammer for at pundet Stokke til jorden.

•Sæt slutningen af en rulle af mesh hegn til en af de træ indlæg ved hjælp af en korte pistol. Rul mesh hegn omkring omridset af kabinettet, holde mesh på ydersiden af de stjerne vagtposter. Trække trådnet stramme som du går. Fastgøre den til de stjerne blokader af glider det over krogene på vagtposter.

•Klippe den trådnet hegn når du når de andre indlæg, gate. Fastgør det til post ved hjælp af den korte pistol.

Hæng porten på en af gaten stillinger ved hjælp af gate-hængende hardware. Bruge et bor til at skrue hængsler knyttet til porten til posten som gate. Vedhæfte den latching mekanisme til andre gate post, ved hjælp af skruer.

Tips & advarsler

  • Gates kommer i forskellige størrelser og materialer. Vælge et træ eller metal gate, alt efter hvad du foretrækker.
  • Størrelsen af kabinettet afhænger af størrelse dyret, der vil bruge den.
  • Hardware bør komme med din gate. Hvis ikke, ser til hængende hardware på din lokale hjem forbedring butik.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com