Hvordan man opbygger udendørs tællere

September 9

Hvordan man opbygger udendørs tællere

Udendørs køkken tilbyder et sted at tilberede mad før grill, men du har brug for et holdbart counter og base der kan modstå elementerne. Laminat tællere vil ikke holde op i udendørs, men fliser og sten tællere give tilstrækkelig holdbarhed til udendørs mad forberedelse plads. Før du begynder at bygge, skitsere konfigurationen af tælleren. Hvis du ønsker, kan du tilføje døre til tællerens base for parabol eller køkkenredskaber opbevaring.

Instruktioner

•Vælg en niveau placering, hvor du ønsker at opbygge tælleren. Overflader som et betonunderlag eller terrasser af asfaltudlæggere gøre ideelle steder, da de ofte niveau eller tæt på niveau. Foranstaltning plads til at sikre tælleren du planlægger vil passe eller fjerne forhindringer som planternes vækst at gøre plads til tælleren.

•Klippe 2 x 4 brædder til højden du vil din counter til at stå, trimning to bestyrelser for hvert hjørne af den imødegå konfiguration. Pair op cut bestyrelser og drev dæk skruer gennem par til at binde dem sammen.

•Measure og skåret 2 af 4 boards at span afstanden mellem den imødegå hjørner. Skær to brædder pr. maaling, en til toppen af den imødegå forsamling og en til bunden. Position cut boards mellem par af brædder der danner hjørner, tiltræder boards med dæk skruer til at oprette den imødegå ramme.

•Measure sider og top counter forsamling og afskårne stykker af krydsfiner til at dække siderne og toppen. Sprede konstruktion lim på kanterne af krydsfiner før trykker dem mod træ ramme og drev dæk skruer gennem krydsfiner og ind i rammen. Hvis du ønsker at installere døre for at få adgang til den imødegå base, forlade disse sektioner gratis af krydsfiner.

•Sæt et niveau på toppen counter forsamling til at kontrollere for niveau fra side til side og front-to-back. Nail træ shims på bunden af lavtliggende sider af den kabinet forsamling, indtil det måler niveau.

•Mix mørtel med vand, efter forholdet på den mørtel taske, ved hjælp af en spand og en blanding pagajen vedhæftet fil på Boremaskinen. Planteskovl mørtel på toppen af disken og rake mørtel med hakket slutningen af murske.

•Indstil fliser på mørtel, ved hjælp af afstandsstykker for at adskille fliser. Skære fliser efter behov ved hjælp af en flise sav. Fjern afstandsstykkerne og sprede fuger mellem fliserne. Når injektionsmørtel begynder at tørre, tørre væk injektionsmørtel rester fra fliser overflade ved hjælp af en fugtig svamp.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com