Hvordan man opbygger udendørs træ trapper

June 22

Hvordan man opbygger udendørs træ trapper

Bygge trappen du har brug for et nyt dæk eller gamle våbenhus kan ske efter den procedure, der anvendes af tømrere og hjem bygherrer overalt. Med lidt planlægning og nogle basale geometri, kan du bygge udendørs træ trapper i en eftermiddag, der vil give varige service for kommende år.

Instruktioner

Beregne slidbane og Riser nedskæringer

•Udvide en straight bestyrelsen vandret fra oversiden af dækket eller veranda platform og over overfladen hvor bunden af trinnene lander. Brug et niveau, der er placeret oven på bordet til at sørge for den udvidede bestyrelse er horisontalt niveau. Tage den lodret måling med et målebånd. Denne måling kaldes trappes "anledning."

•Divide stigende bestemt i trin 1 af 7 tommer, som er den standard gennemsnit for en komfortabel trinhøjde. Det er usandsynligt stigningen vil dele ligeligt, så runde op eller ned til nærmeste hele tal. Opdele dette nummer i anledning målingen. For eksempel, en stigning på 45 tommer divideret med 7 er lig med 6,4 trin. Runde 6.4 ned til 6, det nærmeste hele tal, derefter dividere stigning (45 tommer) med 6. Resultatet er 6 trin risers på 7 1/2 inches hvert.

•Indstil mønsterdybde ønskede for trin. I denne procedure bliver slidbaner to to af seks boards, side om side med en 1/2-tomme rum mellem de to bestyrelser og en 1/2-inch forkant udhæng, for alt mønsterdybde på 12 inches. Slidbaner også kan være et enkelt bord men er typisk mellem 11 og 12 inches dyb.

Skæring trappe stringere

•Rest en længde af 2-tommer af 12-tommer trykimprægneret tømmer på savbukke at lægge den første trappe stringer, som vil støtte risers og slidbaner.

•Mark den første slidbane riser hak ved at lægge en indramning firkantet fladt på stringer bord ansigt. Juster riser dimension på den korte arm af indramning firkantet og slidbane dybdedimensionen på de længere arm af pladsen, flugter med kanten af stringer board. Skriver en blyant linje langs begge sider af pladsen til at markere notch skal skæres ud af stringer.

•Gentag trin 2 for antallet af trin og stødtrin bestemt i afsnit 1. Justere hver slidbane linje med tidligere riser linjen markeret.

•Measure på bundlinjen på riser til dimensionen riser minus tykkelsen af din slidbane materiale. I dette tilfælde, er det 1 1/2 inches for to af seks slidbaner. Udvide en linje fra denne måling square riser linje og parallelt med den første slidbane skære linjen markeret i trin 2. Dette markerer bunden skæres for trappe stringer.

•Lay ud i toppen skæres af stringer. Foranstaltning toppen slidbane linje fra den udvendige kant af stringer bestyrelsen at slidbanen dybde måling, minus tykkelsen af riser bestyrelser. I dette tilfælde er riser bestyrelser 1 tomme af 8 inches, så 3/4 tommer trækkes fra mønsterdybde. Square denne linje ned fra øverste slidbane linje og parallel med linjen tidligere riser.

•Anvend en cirkulær så for at skære linjerne slidbane og riser. Skære kun til indvendigt hjørne af hak, så er færdig med nedskæringerne med en håndsav eller puslespil. Ikke skære ud over disse linjer.

•Brug den udfyldte cut stringer som en skabelon for at markere andre stringere behov for trappen. Generelt, der er et minimum af tre stringere for trin 36 inches lang, og fire eller flere--fordelt et maksimum på 18 inches fra hinanden--for bredere trappen.

Samle trapper

•Measure ned lodret fra dæk eller veranda overflade til et punkt, der er lig med den riser højde anvendes til stringer layout, plus tykkelsen af slidbanen materiale, og gøre en blyant mærke. Brug en plan for at udvide denne linje vandret i bredden af trappen.

•Anbring en af udenfor stringere med toppen skæres mod rim tværbjælke dæk eller veranda, og basen skærer hvile fladt på landing overflade. Afholde overside af top slidbanen skåret på den vandrette linje, der er markeret i trin 1. Vedhæfte stringer til rand tværbjælke med en 1 1/2-inch pyntede skrue til at holde det på plads. Bruge en indramning firkantet for at kontrollere stringer er firkantet og vinkelret på linjen i dæk eller veranda. Brug en plan for at gøre visse stringer er plumb.

•Gentag trin 1 til center stringer og udenfor stringer på den modsatte side af trappen. Kontroller, at den øverste overflade af toppen slidbane til dæk eller veranda overflade er lig med riser måling, plus tykkelsen af slidbanen materiale. Dette sikrer den top riser er korrekte, når slidbaner er installeret.

•Klippe to af seks blokke til at passe stramt mellem stringere og mod ansigtet af rand tværbjælke. Vedhæfte disse blokke til dæk eller veranda rand tværbjælke med 2 1/2-tommer forkromet pyntede skruer, derefter vedhæfte toppe af stringer boards til blokkene. Bruge en bygherre niveau på tværs af hver af slidbanen overflader for at sikre trin er niveau med hinanden.

•Klippe en længde på riser materiale til bredden af trinnene. Tillægger den første riser ansigt stringere, ved hjælp af mindst to lodret afstand mellem 1 1/2-inch pyntede skruer på hver stringer.

•Measure bredde af trapperne. Cut to længder af to af seks slidbane materiale til denne dimension, plus 1 tomme. De ekstra tommer giver mulighed for en 1/2-inch udhæng på hver side til at matche den 1/2-inch overhæng af slidbanen forkant, der var inkluderet i beregningen slidbane dybde. Vedhæfte slidbane materiale på den første slidbane position, ved hjælp af mindst to 2 1/2-inch pyntede skruer i hver stringer på hvert bord. Holde den slidbane bagkant stramme til riser bord du installerede i trin 5 og centreret om stringere til overhæng de udvendige kanter. Opretholde et 1/2-tomme rum mellem de to bestyrelser.

•Gentag trin 5 og 6 for hver af de slidbaner og stigrør til toppen af trappen til at fuldføre forsamlingen.

Tips & advarsler

  • Til udendørs trapper anbefales et træ, der er mindre sårbare over for elementerne, som cedertræ eller redwood, selv hvis trappen er beskyttet med maling eller pletten.
  • Stabilitet og sikkerhed, bruge eller oprette en beton, sten eller lignende niveau, permanent overflade at støtte base forsamlingsfrihed afsluttet trappe.
  • Indramning firkantet guider er små messing eller stål clips, der tillægger square at gøre mærkning gentagne skære linjer lettere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com