Hvordan man opbygger udendørs trapper på en bakke

November 22

Tæmme en stejl skråning at gøre din bjergskråning sikker for gåture ved at bygge udendørs trapper. Trappen giver en smuk måde at få let adgang til enhver del af din ejendom og kan tilføje instant bremse appel til dit hjem. Du kan vælge at oprette din trappe med sten, træ eller en kombination af to. Sten trappen er mere dyrt og arbejdskrævende, mens ved hjælp af træ til din gangbro er en billig, meget mindre anstrengende vej at gå. Hver låner skønhed til din landskab på sin egen måde; vælge bare materialer passer bedst til dit websted, og du er klar til at oprette din perfekte vej.

Instruktioner

Mark og måle

•Spray male en skitse af din sti på jorden. Drive stakes på toppen af linjen malet. Bind en snor fra top staven til bunden spil og vedhæfte en linjeniveau til strengen. Niveau streng ved at justere det indtil boblen på niveauet er i centrum.

•Calculate Kør af trappen ved at måle den samlede distance trappen vil køre op fladede strengen fra bunden spil til top bålet.

•Calculate stigning ved at måle den lodrette afstand fra strengen (som er bundet og jævnet med jorden fra bunden til top bålet) lige ned den nederste pind til jorden. Beregne antallet af trin, du skal bruge ved at dividere den samlede stigning i din hældning (i inches) med 8 for en stejl skråning eller 6 for en blid skråning. Så for en 24-tommer stigning, skal du bruge tre eller fire trin, afhængigt af hvordan stejle din hældningen er.

Bygning trætrapper

•Sæt hårdt bord sidespor langs stien, bare på ydersiden af maling mærker. Skrue stakes til sidespor til at holde formen. Fjerne sidespor.

•Klippe the10-fod 2 x 6 tommer side tværbjælke til det første afsnit. Starte fra bunden og placere tværbjælke 3 inches fra linjen maling. Sætte en 4 x 4 blok under op ad bakke slutningen af tværbjælke og læg en plan oven på tværbjælke. Skift tværbjælke op og ned ad bakken, indtil det er niveau. Markere linjen skæring på indersiden hvor tværbjælke opfylder 4 x 4-blok og skære tværbjælke ved hjælp af en rundsav. Vær sikker på at bære øjet og øret beskyttelse, når der skæres.

•Dig 2-mund-dybe huller til stolperne. Markere placeringer for stillingerne ved at erstatte den tværbjælke du bare skære på jorden og måling ca 3 inches fra enderne og 2 inches væk fra siden af tværbjælke. Flytte tværbjælke til side og grave post huller.

•Klippe stillinger. Hæld omkring 6 inches af ært grus i post huller, placere stillinger i hullerne og markere niveauet skæring. Stillinger skal være plan med tværbjælke, så sted strøer ud for det indlæg, niveau det og derefter markere din cut på stillingen. Skære indlæg med en rundsav.

•Skru tværbjælke stillinger. Placer tværbjælke på ydersiden af stillingerne og bruge 3 ½-tommer byggeri skruer til at fastgøre den til indlæg. Når du skærer downhill slutningen af hver tværbjælke, efterlade en 1 ¾-tommer overlapning ved hjælp af din indramning firkantet. Tå-skrue (sink skruen i træ i en vinkel) downhill slutningen af tværbjælke ind i stillingen. Dette er riser for din trappe.

•Gentag trin 1 til 5 som du arbejde din vej op ad bakken til slut indramning ene side.

•Klippe og vedhæfte en side tværbjælke for hver trappe før man går videre til næste. Du vil have indrammet én side af hver trappe, når du er færdig med trin 7.

•Frame anden siden af trappen. Skære en 27-tommer lange ende tværbjælke for hvert trin. Brug disse bjælker til at markere post placeringer, som du gjorde i trin 2. Angive stillingerne, så de er firkantede med tværbjælke du har placeret på den færdige side. Måle og skære stillingerne; grave post huller; og skru side strøer stillinger og slutningen strøer.

•Tilføj center tværbjælke til hver sektion du har indrammet. Bruge 2 af 6 tværbjælke bøjler på enderne af hver tværbjælke og tryk dem på plads med din hammer.

•Klippe den pyntede boards og skrue boards til strøer. Skåret i bestyrelserne i 4-fods længder og tør-fit boards, afstand pyntede passer langs kurven af trappe. Den første bestyrelse bør udhæng toppen af riser med 1 tomme og bør udhæng riser ligeligt i begge ender.

•Brug hårdt bord sidespor form du bygget i trin 1 til at forme kurver. Bøje sidespor som ønsket og trække en linje for at markere træbeklædningen på dæk boards du har tør-fit langs trappen. Gøre én sektion og én side ad gangen og have nogen holde kurven, som du trækker grænsen. Hold kurven 1 til 3 inches væk fra strøer.

•Klippe enderne af brædderne og sikre dem til sidespor med stakes. Bruge en rundsav og skær hvor du har markeret i bestyrelserne. Bruge en hammer til at køre i stakes ved siden af enderne cut og skrue stakes at træbeklædningen. Gentag, indtil du er færdig med en side af trappen.

•Overførsel form til anden siden. Brug et målebånd til at måle 36 inches fra den færdige side af trappen til anden siden og markere måling. Skære plader med en rundsav eller stiksav. Placere hårdt bord kantning og indsatser mod kanten af hver bord og skrue kantning og indsatserne i bestyrelserne.

Bygning stentrapper

•Dig en base grøft, der er omkring 6 inches dyb og 18 inches lang inde maling kontur. Sætte omkring 4 inches af grus i renden og komprimere det med en mekanisk plade komprimator.

•Indstil første sæt af risers. Bruge en spidsvinklet brolægger til kanterne og flere regelmæssige grænsen asfaltudlæggere i mellem. Læg en plan oven på asfaltudlæggere hver gang du indstiller en og justere den nye udlægningsmaskiner som nødvendigt, indtil linjen af asfaltudlæggere er niveau. Sted grus nedenunder hvis du nødt til at hæve den brolægger højde.

•Glue brolæggere sammen ved at køre en 1/4-tommer S-formet perle af murværk lim på siderne af pavers. Brug af niveauet på toppen af linjen af asfaltudlæggere og justere asfaltudlæggere som nødvendigt til niveau slukke pavers. Du kan også bruge mur sten til stigrør, hvis du foretrækker.

•Excavate for din næste sæt af risers. Grave lige tilbage og på samme niveau som toppen af den første række risers til omkring 10 inches bagsiden området vil du placere de anden risers. Angive det næste sæt af risers, så afstanden fra jorden til toppen af riser asfaltudlæggere (eller væg sten) er lig. Tilføje grus, hvis det er nødvendigt at niveau tabicas.

•Arrange flag sten på toppen af snavs område du har forberedt mellem den første og anden række risers. Trim flag sten i midten eller på kanten af skår eller bruge en rundsav med en diamant klinge. Som du arrangere sten for at gøre trappe toppen, forlade en 2-tommer udhæng, der suspenderer oppefra trappe over kanten nederst sæt risers. Også lade 2-inch huller i mellem hver af trappe top stenene. Du vil tilføje 50/50 kompost og pakke det ind i hullerne til at hjælpe med at stabilisere stenene.

•Indstil plan oven på stenene og justere efter behov ved at trykke dem eller tilføje grus indtil boblen er i midten af niveauet, som den lægger på tværs af alle stenene. Trim, om fornødent ved skår overhæng stenene med en tung maul (bære sikkerhedsbriller).

•Shim ustabil sten eller fliser med sten chips og lim shims til risers med murværk klæbemiddel. Gentag trin 1 til 7, indtil din hele stien er fuldført.

•Blend din trappe i din landskab ved at tilføje sten til kanterne. Udfylde hullerne du har forladt mellem sten på toppen af trappe med en 50/50 blanding af kompost og jorden. Pak det ind i stramt med dine hænder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com