Hvordan man opbygger Under dæk opbevaring

January 19

Hvordan man opbygger Under dæk opbevaring

Der er en masse spildt plads under et dæk, der kan udnyttes til opbevaring. Uanset om du forsegle dæk overhead eller opføre en separat opbevaringsbeholder, er ved hjælp af plads under dæk ideel. De fleste mennesker kæmper for at finde et sted at opbevare en plæneklipper, eller andre havearbejde udstyr, men de har et enormt område af spildt plads lige under deres dæk. Hvis du er skyldig og du gerne vil have en idé om, hvordan du kan bruge den tomme plads, læse gennem følgende trin for at lære hvordan.

Instruktioner

•Find placering under dæk, hvor du vil bygge din storage bin. Størrelsen af bin vil afhænge af størrelsen af området du har til rådighed. Måle din dimensioner.

•Sæt betonblokke på jorden hvor din storage bin vil sidde. Holde objektbeholderen træ fra jorden er bedst til at forebygge i bunden af din placering fra at blive våd.

•Klippe til størrelse seks plader af 3/4-inch CDX krydsfiner. Skære en til toppen, for bunden, tre til siderne, og en, der vil blive knyttet til fronten som en hængslet dør. Størrelserne vil afhænge af dine mål. Skåret træ på saven heste med en bordrundsav.

•Sæt sider til bunden først. Bruge udvendige vandtæt lim på leddene, og derefter køre på 8-penny gavanized negle. Vedhæfte tilbage, og så toppen.

•Kontrollér sikker på den forreste stykke reduceres størrelsen af åbningen og knytte én side af et klaver hængsel til toppen af døren med skruerne forudsat. Den anden del af hængslet er derefter skrues på den øverste kant af toppen af boksen vandret. Box låg gynger op og ned.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil skubbe din opbevaringsbeholder under et lavt dæk, kan du vedhæfte en stål metalplade under bin i stedet for udlægning af blokke. Sørg for, at metal plader udvider op alle sider af bin og søm det på plads. Dette giver en barriere mod vand. Du kan placere bin på valser for at hjælpe dig med at få det under dækket.
  • Store plader af krydsfiner tendens til at bøje og skift på saven heste. Vær forsigtig, mens du skærer krydsfiner så saven ikke fange træ den forkerte vej. Bære handsker og beskyttelsesbriller, når du arbejder med elværktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com