Hvordan man opbygger underskabe

April 18

Lavere kabinetter tager en slå i næsten ethvert køkken. Kæledyr, børn, Skamler med trin, alt, hvad der passerer gennem dit køkken udgør en trussel mod målstregen. Erstatte dem, selv med færdige kabinetter, kan blive dyre og kan ikke være en mulighed. Resurfacing kan undertiden koste næsten lige så meget som erstatning og kan ikke være løsningen, hvis din frysere er mere end lidt slidt. Lær at lave din egen snedkerarbejde arbejde kan være en sjov og givende proces og opbygge underskabe er et godt sted at starte. Efter alt, hvor langt kan de falde?

Instruktioner

Forståelse kabinet konstruktion

•Start ved at undersøge din egen kabinetter. Når bordpladen er fjernet, har du en række af krydsfiner kasser med horisontale træ støtte klamper i toppen og et åbent ansigt. Bunden understøttes af en ramme af krydsfiner klamper. Der er to grundlæggende typer. Faceframe kabinetter har en krydsfiner eller hårdttræ, rammen knyttet til forsiden af boksen. Rammeløse eller europæiske kabinetter bruge skotter, øverste spiken og bunden som en ramme.

•Brug dine gamle frysere som skabeloner. Måle hvert stykke og skitsere det på papir, mærkning omhyggeligt. Du vil opdage tre grundlæggende varianter: dør enheder, skuffe enheder og skuffe over døren enheder. Noter hvordan leddene laves og hvilke typer af materiale, der anvendes for hver del.

•Sketch ud af din frysere. Brug døren enheder med stor opbevaring hvor du vil bruge din større apparater og andre større ting. En dør over skuffe går godt ved siden af komfuret til gryder og redskaber. Prøv flere ordninger, indtil du finder en, der virker for dig.

Skære din frysere

•Kontrollér, en liste af stykker du har brug for din underskabe. Hver lavere enhed har brug for to skotter-side paneler- og en solid bund skæres fra ¾ tommer krydsfiner eller MDF. Skære bagpanelet fra ¼-tommer krydsfiner. Skær to top klamper og to tilbage klamper fra ¾-tommer materiale. Skuffe ansigter og døre kan skæres fra ¾-tommer materiale, eller bestilt premade. Skuffe bokse er normalt ½-tommer krydsfiner sider og bagside og ¼-tommer bund.

•Klippe de større stykker først, sådan som sidepaneler og døre, at gøre den bedste brug af materiale. Skær lignende stykker sammen. Mærke dem for at undgå forvirring. En tabel saw er det bedste værktøj til jobbet, men en rundsav med en god krydsfiner blade er tilstrækkelig. Måle alt to gange og dobbelttjekke dimensioner.

•Machine skotter til hængsler og skuffe dias og gøre dadoes for ryggen. En dado er en groove ¼-tommer-dækkende af 3/8-tommer-dyb, ¾ tommer fra bagkant af skottet. Bagsiden vil glide ind i disse. Hvis en lomme skrue jig er tilgængelig, skal du tilføje lomme skruehullerne til enderne af din klamper. Konsultere producentens anvisninger til korrekt justering og drift.

Bygning af kabinetter

•Saml boksen i den kabinet første. Vedhæfte skotterne til siderne af bunden med lim og søm. Tilføj de forreste top spiken flugter med den forreste kant af skotterne og toppen af kabinettet. Skub ryggen på plads, flugter med toppen af skotterne.

•Tilføj to back klamper bagfra på toppen og bunden flad mod bagsiden. Tilføje de resterende top spiken flugter med toppen af skottet med bagkant mod indersiden af kabinettet bag.Saml dine skuffer. Skuffe sider er typisk dadoed ligeledes til skotter, således at bunden dias i og er låst i position af ryggen.

•Sæt ansigt ramme, hvis det er nødvendigt, at den forreste kant af skotterne og de nederste og øverste spiken. Tilføje skuffe hardware og hylde beslag. Knytte hængsler og trækker til døre og skuffer og installere. Gentag processen for alle underskabe før du sætter dem på væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com