Hvordan man opbygger væg rammer

December 12

Opbygning af væg rammer er en af de mest væsentlige og tilfredsstillende opgaver i hjemmet byggeri og renovering, og det er også overraskende nemt. Når du master nogle grundlæggende begreber, skal du kunne ramme indvendige og udvendige vægge med tillid ved hjælp af enkle værktøjer og almindeligt materialer. Du kan også anvende dine færdigheder så de passer til en bred vifte af projekter, herunder opbygning af en tilføjelse til dit hjem, konstruere et fritliggende opbevaring bygning eller simpelthen omkonfigurere eksisterende plads passer bedre til dine behov.

Instruktioner

•Plan forude. Omhyggeligt måle site af din nye væg og skitsere dens layout, herunder, hvor du vil placere alle døre eller Vinduer. Bemærk toppen og sole (nederst) plader, og højde og antallet af studs (forudsat en placering af en stud hver 16 eller 24 inches, afhængigt af lokale bygningsreglementer) længde. For at spare tid, købe alle materialer og samle de nødvendige værktøjer før du begynder dit projekt.

•Mark youe loft. Brug en stud finder til at bestemme, hvor loftet bjælker og eventuelle blokeringer billetpris langs linjen i din nye væg. Markere begge kanter med en blyant, så ved du hvor du søm senere. Så mark, hvor den øverste plade af væggen vil gå.

•Forbered dine plader. Skær to 2 af 4s til længden af din væg og Placer dem side om side. Måle og markere plader for at angive, hvor studs vil gå (normalt hver 16 til 24 inches). Bruge en firkant til at sikre, at dine linjer er placeret præcist.

•Nail top plade i loftet ved hjælp af de markerede linjer, og søm det til strøer, ifølge den blokerer du markeret tidligere.

•Nail i den ene plade. Bruge en plumb bob for at markere hver ende af den øverste plade på gulvet nedenfor, giver dig en præcis position for din eneste plade. Søm den eneste plade på gulvet ved hjælp af konkrete negle eller indramning negle (hvis gulvet er træ).

•Sæt din studs. Ved hver mærke på dine plader, måle afstanden mellem dem og skåret en 2 af 4 til at matche. Tryk på stutteriet på plads og søm diagonalt (toenail) gennem det til at forankre det på hver plade. Hvis du foretrækker, kan du bruge metal-fælles stik vedhæfte studs i stedet.

Tips & advarsler

  • Du kan også konstruere din væg ramme fladt på gulvet og derefter løfte og vippe det på plads. Hvis du gør dette, skal du sørge for at gøre din væg en halv-tomme kortere end nødvendigt for at give plads til kile det på plads.
  • Hvis din væg omfatter en dør eller et vindue, skal du fjerne eventuelle studs (helt eller i en del), der på måde. Du kan derefter ramme dør i en ru åbning ved hjælp af trimmer studs; skær dem til den rigtige højde, sømning dem til fuld størrelse konge studs placeret umiddelbart tilstødende og vandret til header (ovenfor) og karmen plade (under et vindue). Indsæt krøbling studs for at forbinde hovedet til toppladen og karmen plade (til windows) til den eneste plade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com