Hvordan man opbygger vægge i en kælder ved hjælp af pres behandlet tømmer

March 30

Hvordan man opbygger vægge i en kælder ved hjælp af pres behandlet tømmer

De fleste steder bygning koder indkaldelse pres behandlet tømmer for enhver konstruktion i en kælder miljø. Pres behandlet tømmer vil holde op meget bedre i et vådt eller fugtigt miljø. Dette vil hjælpe med at sikre integriteten af dit hjem og investeringer. Når efterbehandling en kælder og tilføjelse af indvendige vægge, omhyggelig planlægning og forberedelse for at sikre tilfredsstillende resultater.

Instruktioner

•Plan layout af dine vægge. Brug 2 tommer af 4 tommer boards, skåret en bestyrelse til at layoute diagram af dine vægge kælder i stueetagen. Denne lay-out bør omfatte åbning for døråbninger. Når afsluttet, kontrollere lay-out for at være sikker på, det afspejler dine behov og ønsker for pladsen. Det er tid til at redigere dine planer, ikke efter at væggene er blevet rejst.

•Saml den ene væg ad gangen, begynder med nogen lange vægge såsom gangarealer. Væggene vil have en enkelt 2 af 4 på tværs af basen og to 2 af 4's på tværs af toppen af væggen. Da kælderen lofter ikke kan være en standard 8 fod, tage omhyggelige målinger før eventuelle nedskæringer.

•Sæt studs på 16 tommer Centre. Det giver mulighed for nem installation af drywall eller paneler. Skrue vægge sammen for ekstra styrke. Dette vil også gøre væggene meget nemmere at tage ned skal det nogensinde bliver nødvendigt. For større væg sektioner har nogen hjælpe dig hæve væggene på plads. De bør passe stramt mod den overhead tværbjælke og i nogle områder kan være nødvendigt at være hamret på plads.

•Brug et niveau og pladsen til at gøre visse væggene er niveau og når væggen er niveau og pladsen forankre det på de overhead strøer med 3 1/2 tommer skruer. Check niveauet igen og derefter markere placeringen af bunden af væggen på kælderetage.

•Drill huller i bundplade hver 24 til 28 inches. Bruge en hammer drill at bore gennem stud og beton, indtil hullet er mindst 2 inches i den betongulv. Indsæt en anker-bolt og hammer det ned. Med den korte anker vil bolte hamring dem ned normalt sætte dem på plads. At være visse bruge en skruenøgle til at stramme anker på plads.

•Gentag dette for hver ekstra væg. Ved døråbninger vil du installere en anker-bolt på hver side af åbningen. Sikre vægge hvor skærer de hinanden med 3 1/2 tommer skruer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com