Hvordan man opbygger vægge til en lav pris

January 8

Hvordan man opbygger vægge til en lav pris

Enten i en stigende eller faldende økonomi, kan du unødigt omstøde tanken om bygning eller opgradering af væggene på grund af økonomisk belastning. Et stramt budget kan ellers holde dig fra at have en enkelt partition for privatlivets fred, et strukturelt vigtige støttemur eller bedre isoleret rammer. Men lad ikke penge problemer væg du i--arm dig selv med viden om et par billige eller gratis muligheder og finansiering alternativer.

Materialer

Visse materialer er billigere at arbejde med end andre, men ikke alle materialer opfylder bygning-kode. Det kan være obligatorisk at bygge bærende vægge, for eksempel fra materialer som beton, forstærket med armeringsjern eller two-by-fours på 16-tommer Centre. Hvad angår ikke-bærende vægge koster to af treere mindre end two-by-fours. Støttemure fremstillet af kampesten er en gratis mulighed over betonblokke. Men igen henvise til bygningsreglementer for dit område, når udforske eventuelle strukturelle eller nonstructural ansøgning, og få alle nødvendige tilladelser.

Partitioner og værelse delelinjer

Når du bare ønsker for at opdele én plads i to, kan en simpel partition eller værelse adskillelsesstolpen spare dig tid og penge. Hænge gardiner, sengetøj eller stof paneler fra loftet bjælker. Hvis en hængende partition ikke appellerer til dig, overveje stående en shoji skærm eller andre store-købte rumdeler på plads som en billig væg. Hvis du er handy med grundlæggende værktøjer, bygge en stående skærm fra falsning skab døre ved at knytte et par af panelerne i en "W" eller harmonika dannelse, ved hjælp af hængsler.

Shopping

Uanset hvilken type af byggemateriale eller efterbehandling produkt Leder du efter, fra krydsfiner til mursten til drywall til lister, shop klogt for at skære omkostningerne. Secondhand butikker at materiel anvendes eller udgåede bygning forsyninger tilbyde priser på en brøkdel af nye. Ofte, kan du spotte klassificeret annoncer for nogens nye men sidesten bygning forsyninger til nedsat pris eller endda gratis online eller i de lokale aviser. Detailhandlerne sælger regelmæssigt gamle lager til at gøre plads til nye, har døren-crasher eller going out of business salg eller blot rabat årstidens bygning materialer til at få din virksomhed.

Tilskud, lån og skattemæssige incitamenter

Afhængigt af din placering, dine muligheder til at genopbygge beskadiget vægge eller bedre isolerer væggene i en ældre hjem, for eksempel kan omfatte tilskud eller lav rente, home-reparation lån. For et hjem behov for reparation, en lavindkomst familie kan kvalificere sig til modgang bistand. Hvis du er pensioneret eller nærmer sig pensionsalderen, i en lavere skatteklasse eller du ikke kvalificere til finansiering af andre steder, ministerier, såsom The USA Institut for landbrugsudvikling af landdistrikterne, er et sted at starte special-omstændighed lån og tilskud undersøgelser. For boligejere, der falder i en højere skatteklasse, tale med din pant mægler om et hjem ansvarlig lånekapital eller kassekredit. Når grønne materialer eller energieffektivitet er mål - såsom med bedre isolering--gælde for agenturer, såsom The Office of Energy Efficiency og vedvarende energi til finansiering eller tilskud. For skattemæssige incitamenter, ser til ulands den skattemæssige incitamenter bistandsprojekt. Som det gamle ordsprog siger, tage ned "væggene i tvivl" til at åbne op for en verden af muligheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com