Hvordan man opbygger Wood Over Cement trapper

July 21

Hvordan man opbygger Wood Over Cement trapper

Vedhæfter træplader til toppen af beton trapper gør en trappe føler mere hjemlig, mere rustik og isolerer det fra fugt og seje beton trapper. Træplader kan installeres på kælder trin, udendørs trappe og ethvert sted, hvor beton trapper var engang anset en god idé, men længere ikke. Det træ, der anvendes i disse situationer bør være tyk og behandlede at beskytte det mod fugt og fugtighed af beton, særligt i områder, der er underjordiske. Enhver størrelse af tømmer kan anvendes, men den mest praktiske og billig løsning bruges til dette projekt.

Instruktioner

•Measure bredde af trappen ved hjælp af et målebånd. Overføre denne måling til en behandlede 1 x 4 board. Skære bord lige lidt mindre end at måling ved hjælp af en sav. Bore huller hver 12 inches i centrum af dette bord ved hjælp af en boremaskine og træ borehoved store flade. Placer bestyrelsen på trappen og skåret ud flere bestyrelser, indtil toppen af bunden trappe er dækket. Bore tilsvarende huller i disse bestyrelser.

•Drej hammer drill til indstillingen hammer på sit højeste potens. Bore ned gennem hver af hullerne i trappe boards, boring bare dybt nok til at markere betonoverfladen. Fjerne trappe boards efter alle skrue huller er blevet markeret.

•Drill i hver mærkning med borehammer, gør hvert hul lidt mere end 2 inches dyb. Bruge et borehoved, der er synligt mindre end murværk skruer du vil bruge. Tilbage ud boret lidt et par gange på hvert hul at få cement murbrokker ud af hullet og lade lidt boret cool. Erstatte murværk borehoveder, når boret stopper skrider ind i hullet mærkbart.

•Reposition trappe boards over hullerne, således at bestyrelsen holder og trappe hullerne linje perfekt. 3-tommer murværk skruer i hvert hul og stramme skruerne helt med borehammer. Stram skruerne, indtil skruehovedet er flugter med den øvre overflade af bestyrelsens trappe.

Tips & advarsler

  • Dække de lodrette flader af trappen på samme måde hvis det ønskes, rippe en af 1 af 4s hvis det er nødvendigt til at dække hele lodret overfladen. Vedhæfte de lodrette brædder før du installerer den vandret bord over det men efter installere de vandrette brædder under den.
  • Pels trappe boards med maling eller pletten, og anvende fugemasse bagefter for at beskytte træet mod vand og skader.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com