Hvordan man opbygger Wood trapper til Mobile Homes

March 24

Hvordan man opbygger Wood trapper til Mobile Homes

Hvert mobilhome har brug for et dejligt sæt af træ skridt på den forreste eller tilbage indgangen. Når du bærer dagligvarer eller børn i hjemmet, du har brug for en stabil trappe, der ikke vil flytte under belastning. Tage tid til at skabe en solid trappe fra træ versus installation konkrete pre-made skridt. Opbygge et gelænder på hver side af de træ skridt til at lave indgangen mere indbydende.

Instruktioner

•Measure længden du får brug for to stringere, en på hver side af trin. En stringer er bestyrelsen med stor udskæring hak kører op på siden af enhver trappe. To stringere er forbundet med bestyrelser naglet på tværs af dem danner trin. Disse stepping bestyrelser kaldes slidbaner og bære vægten af din krop.

•Fastsætte en række trin, der fører lige op til trailer dør, eller oprette en lille landing på toppen. Bygge alle ramme ud af 2 x 12 salt-behandlede tømmer brædder ved hjælp af et mønster eller design du har købt eller trukket på millimeterpapir. Tillad et rum millimeterpapir repræsenterer 6 inches af plads.

•Forbered jorden for en betonplade til at tjene som grundlag for trin. (Opbygning af trappen med en slab, vil holde skridt fra skiftende over tid.) Grave ud snavs i en firkant til at passe størrelsen dine skridt vil være. Tillad en ekstra 4 inches langs omkredsen. Nail fire 2 x 6 brædder sammen til at ramme pladsen. Drive stakes fremstillet af små stykker af træ ned i jorden 8 til 10 inches dyb omkring ydersiden af rammen til at holde det på plads. Bestil beton fylde udformningen eller bruge poser af konkrete mix. Slut af med en murske. Lad tørre et par timer og fjerne indramning.

•Build en lille veranda ramme fra 2 x 12 tømmer. Skære boards med en runde-bladet elektrisk sav. Nail fire bestyrelserne i den ydre omkreds af våbenhuset gulvet sammen. Brug 4-tommer flathead rustfrit stål negle. Brug en elektrisk skruetrækker til at stramme dette indramning med 4-tommer flathead rustfri skruer. Nail 8-tommer af 8-tommer kvadrat post materiale til de indvendige hjørner af den rammerne. Indstille veranda rammerne på plads på den betonplade. Udformningen vil ligne en tabel med ingen top. Brug maskinskruer og en elektrisk skruetrækker til at installere 2 x 6 bestyrelser for våbenhuset pyntede.

•Klippe to stringere i en hak-out mode fra 2 x 12 boards at støtte trappetrin. Bruge en tømrer pladsen til at markere mønsteret for hvert ryk. (Har en ekspert Tømrer hjælpe dig med at udskæringerne indskåret da tømmer ikke er billige og én falsk cut kunne ødelægge bestyrelsen). Brug en runde-bladet så for at skære slidbaner, der er de intensivering overflader, der vil gå side til side til at deltage stringere. Mål bredde skal du for hver stepping slidbane. Gøre slidbaner ud af 2 x 8 salt-behandlede tømmer brædder. Sikre bestyrelsen slidbaner til stringere med en elektrisk skruetrækker og 4-tommer skruer.

•Brug 8-tommer kvadrat sende materiale til at skabe støtte indramning på hver side til en Håndliste. Foranstaltning for at finde den rigtige højde for hver enkelt post og installere på hver tredje trin. Bruge en runde-bladet sav til at skære toppen af stillinger på en vinkel, da området Håndliste skråningerne opad. Gå under trin til kørsel negle opad til stillinger. Sikre indlæg ved at tilføje skruer med en elektrisk skruetrækker til at tilføje styrke. En anden mulighed er at bruge vinklen jern til tillægger trappe gelænder indlæg. Skrue en 2 x 8 bord på toppen af stillinger til at danne en flad Håndliste på hver side. Sand håndlister gnidningsløst og skrue dem ned i de støtte stillinger ved hjælp af 4-tommer skruer. Maling eller pletten træ trapper til at harmonisere med ydersiden af den mobile hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com