Hvordan man opbygger ydervægge med skum bestyrelse

March 12

Skum board bruges som en del af væggen byggeprocessen, når bygge et hjem. Skum bestyrelsen fungerer som et isolerende materiale for at spare energi. Det er lettere at skære og installere, og det modstår fugtskader, der er en grund til et stigende antal boligejere Vælg skum bestyrelsen isolering for deres ydervægge. Mens bygge hele muren enhed kan tage flere dage at fuldføre, er installere skum bestyrelsen i den udvendige mur en forholdsvis enkel og hurtig proces, der kræver kun et par værktøjer.

Instruktioner

•Measure højder og bredder af de udvendige vægge, som du vil dække i skum board.

•Klippe skum bestyrelsen med en hobbykniv i sektioner, for at matche dine målinger for væggene. Det er bedst at klippe dit skum bord i sektioner for at give mulighed for mellemrum omkring vindue og dør åbninger. Bruge skum bestyrelse, der er mindst ½ - tomme tyk til, at din isolering.

•Sæt skum bord til din væg med 3-tommer skruer og plast skiver, ved hjælp af en skruetrækker eller boremaskine metal studs. Du vil blive knyttet dit skum bestyrelsen paneler over den udvendige beklædning på væggen.

•Dæk sømmene af skum bord med seam tape. Dette vil sikre at skum bestyrelsen panelerne er forseglet og vil tillade skum bestyrelsen til at være mere resistente over for fugt. Bruge spray skum til at forsegle sømmene hvor bestyrelsen møder vindue og dørkarme.

Tips & advarsler

  • Bruge mursten eller sidespor over skum bord som endelige væg konstruktion element.
  • Styrofoam blok kan også bruges over skum bord som din endelige ydervæg overflade. Styrofoam blok skal være dækket i en cement-stuk finish til at beskytte den udvendige overflade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com