Hvordan man opdele et enkelt soveværelse for børn

June 25

Hvordan man opdele et enkelt soveværelse for børn

Deling af et soveværelse er ofte en kendsgerning for søskende. Men det betyder ikke, at hvert barn ikke kan udtrykke sin egen individualitet i hans plads. Du skal bare øve lidt plads planer om at finde ud af måder at dele op i soveværelset. Ud over at give hvert barn sin egen plads, er dit mål i denne proces at finde måder at gøre disse to separate områder ligner de hører sammen. Ansætte flere teknikker vil hjælpe dig med at opnå dette.

Instruktioner

•Find nogle fælles farver at begge børn kan lide ved at spørge dem hvad deres tre yndlingsfarver er. Vælge de to foretrukne farver de har til fælles. Hvis to almindelige farver ikke dukke op, har dem vælge én farve de begge kan lide, og derefter vælge en farve, der er nært beslægtede, såsom blå i stedet for grøn eller gul i stedet for orange. Disse farver er analoge farver, hvilket betyder at de sidde side om side på farvehjulet og vil arbejde godt sammen. Vælg en neutral farve som off-white eller tan, så godt.

•Paint vægge med neutral farve og lad tørre i en dag eller deromkring. Derefter male trim med børnenes favorit farver. Disse blive markeringsfarve farver. Male hver barnets side med hendes foretrukne farver på steder som windowsills eller skab døre.

•Tilføj en frakke af maling til hver kid's møbler. Maling af møbler med en neutral farve, og derefter male områder som benene, kommode drejeknapper, skuffer og andre områder med både accent farver; Dette vil binde alle møbler sammen visuelt.

•Divide værelse med en backless boghylde. Disse hylder er fritstående og har ikke en tilbage, så du kan se igennem dem. Male dem med rummets farver. Tack et gardin på hver side at give hvert barn lidt af privatlivets fred. Vælg et gardin i barnets farve. Brug polstring stifter til at fastgøre det til reolen.

•Sæt en kaste tæppe på hver side af lokalet. Købe et tæppe, der er udstyret med hver barnets yndlingsfarve, og sætte det på hans side af lokalet.

Forpakket sengetøj og gardiner, der matcher hvert barns farve og udsmykning præferencer.

Tips & advarsler

  • Når du er færdig opdele rummet, tillade hvert barn til at dekorere sin side af lokalet den måde han gerne vil have den. Give ham nogle flydende hylder, et skrivebord, en kuffert eller andre elementer til at tillade ham at vise sit kram. Køb rammer til plakater eller et skab til en action figur samling.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com