Hvordan man opdele et legerum med tyl

February 26

Hvordan man opdele et legerum med tyl

Den ren og skær stof kendt som tyl gør en finurlig tilføjelse til en lille pige legerum. Tyl lader lys samtidig skabe en luftig, bølgende udseende. Dividere legerum med tyl giver dig en måde at opdele det i to forskellige sektioner. Bruge ene side for de vigtigste spilleområdet, og skabe en hyggelig krog for nap tid eller læsning på den anden.

Instruktioner

•Find to væggen studs på modsatte sider af legerummet, tættest på det sted, hvor du ønsker at opdele den. Markere stud steder med en blyant "X."

•Installer en eyehook ind i en mur stud ved at skrue det på plads. Opstille eyehook i højden hvor jer savn rumdeler at stoppe. Gentag proceduren eyehook installation i den modsatte mur stud i samme højde.

•Measure bredde mellem begge øjebolte. Skære en del af flyvemaskine wire til denne måling plus en ekstra 8 inches. Tråd 4 inches af wiren gennem en eyehook og fold det over. Klip en wire rope klip omkring det at holde på plads. Gentag denne proces på anden enden af ledningen.

•Tag målinger fra wiren på gulvet og på tværs af længden af legerum til at bestemme størrelsen af tyl stof stykker du skal bruge. Skære nok tyl for at span værelse. Bruge et lang stykke eller opdele den i sektioner, gardin-lignende. Klip tyl langs toppen af wiren med curtain clips.

Tips & advarsler

  • Lag forskellige farver af tyl til at gøre en tykkere rumdeler for legerummet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com