Hvordan man opdele et soveværelse til forældre & en Baby

July 19

Hvordan man opdele et soveværelse til forældre & en Baby

Flytte din nye bundt af glæde ind i dit soveværelse kræver opdatering af dit soveværelse for at gøre plads til baby og hendes fornødenheder. Din stil og indretning behøver ikke at lide når din baby flytter ind i stuen, hvis du tager dig tid til at organisere rummet. Overveje de vigtigste detaljer du og din baby vil har brug for og drage fordel af, og virker alt andet omkring disse detaljer, især hvis der er plads på en præmie.

Instruktioner

•Divide i rummet visuelt med maling, tapet eller movable dividers, såsom folde skærme eller gardiner. For eksempel male dine vægge lavendel, hvis du elsker farven og har en lille pige. Hendes væg kan have lavendel og hvide striber at skelne det fra resten af rummet uden hæmmer din stil. Hængende gardiner eller opsætning af folde skærme mellem dit område og barnets område vil give dig en følelse af privatlivets fred uden remodeling soveværelset.

•Arrange møbler så du har din egen plads og barnet har sin egen plads. Udelade et hjørne for barnet ved at flytte din kommode til en anden væg. eller flytte dine ting ud af skabet og gøre det til børneværelset i stedet. Fjerne møbler fra rummet, hvis du må og kun omfatter stykker, der er afgørende, såsom en krybbe eller vugge. En høj lingeri brystet vil ikke tage meget plads og kan corral de babytøj. Bruge din nuværende kommode som et puslebord ved at tilføje en skiftende pad. Holde en stol eller behageligt sted at sidde i rum, hvis muligt.

•Pick ud af krybbe strøelse, der supplerer den stil og farver allerede i rummet. For eksempel, kan en blå og hvid stribet krybbe sæt med rød eller guld ankre oprette et nautisk tema til din barneseng, der virker med dit solid hvid eller blå sengetøj. Strøelse behøver ikke at matche præcis, bare arbejde med hinanden.

Hæng et par billeder, træklodser stave barnets navn eller skræl og stick wall mærkater i barnets rum til klart at definere hendes område. Holde dine illustrationer eller billeder i andre dele af rummet.

•Gennemføre tilstrækkelig lagerplads til dine ejendele samt de af din baby. Udnytte plads under sengen eller på den højeste skab hylde med plastbeholdere og arrangører. Label beholdere for at gøre det lettere at finde varerne senere. For eksempel kan ekstra bleer gå i kurve under krybbe, mens din pyjamas eller ekstra ark kan gå i henhold til bed containere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com