Hvordan man opdele et stort rum

August 14

Inddele et stort rum i mindre sektioner for både funktion og fleksibilitet kan være så simpelt som at omarrangere dine møbler eller så kompliceret som at bygge en mur. Ved hjælp af bærbare rum dividers, partitioner og blok glasvægge nogle af de måder, du kan opdele et stort rum, men Overvej bygge en naturlig sten mur for at opdele dit værelse eller hængende blyindfattede ruder fra loftet som et unikt rumdeler.

Instruktioner

•Measure dimensioner af del af det rum, du ønsker at opdele. Blyindfattede ruder kommer i alle former og størrelser, så den samlede længde af hver farvede glas partition er den primære dimension du skal sammen med den højde, hvor du planlægger at hænge i windows. Du skal bruge to ens længder af kæde til hvert vindue.

•Find blyindfattede ruder på din lokale dekorative glas og spejl levering butik eller har særlige windows lavet på bestilling fra en lokal glasmosaikker kunstner. Du kan også finde antikke blyindfattede ruder på din lokale antik butik eller fra antikvitetshandlere online. Antikke glasmosaikker har stadig gennemskinnelige farver, der er så levende i dag, som de var flere hundrede år siden da de blev lavet. Enhver glasmaleri er et kunstværk, men de antikke blyindfattede ruder bringe historie og en særlig tilknytning til fortiden ind i dit hjem.

•Sæt skruen øjne til træramme af glasmaleri, en tæt på hver øverste kant. Hvis dit vindue er mere end tre fod lang, kan du tilføje en tredje krog i centrum at hjælpe med at styre vægten. Måle afstanden mellem krogene på hvert vindue.

•Locate tværbjælke i dit loft, hvor du planlægger at hænge din glasmosaikker rumdeler. Drill pilot huller for at installere dit loft kroge lettere. Placer loft kroge i overensstemmelse med kroge på rammen af din blyindfattede ruder. Husk at give mindst et par inches mellem hvert vindue.

•Sæt kædeled til vinduet kroge og hænge dem fra loft kroge.

Tips & advarsler

  • Hænge din blyindfattede ruder i varierende højder til at oprette en mere interessant rumdeler.
  • Blyindfattede ruder er tunge; Sørg for at bruge den rigtige størrelse kæde til dit vindue.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com