Hvordan man opdele stuen og forstuen

September 5

Hvordan man opdele stuen og forstuen

Mange huse har en forstuen, der fletter ind i stuen med lille eller ingen visuel skelnen mellem et område og den anden. Dette er mere end et visual problem. Trafik fra hoveddøren forstyrrer folk, der sidder i stuen. Dog findes et par udsmykning tricks, så du kan oprette to særskilte områder og løse andre problemer. Selv hver teknik fungerer godt, men de arbejder endnu bedre når de bruges sammen.

Instruktioner

•Decide på et fokuspunkt i hvert område. Brændpunkt fra en udsmykning perspektiv giver en visuel anker; Det fortæller"" øjet hvor det skal begynde at kigge når det begynder at tage i rummets indretning. I forstuen, ville et logisk sted at starte være en tabel, der er placeret ved dør hvor mennesker deponere deres nøgler og mail. I stuen, kunne det være pejsen, en indbygget reol eller et klaver.

•Separat to værelser ved hjælp af farve. For eksempel, hvis du elsker den udsmykning ser tendens at par pink og brown sammen, maling foyeren brun og pink stue derefter binde to sammen ved at placere genstande i disse farver i den modsatte værelse. Hvert værelse vil bevare sin individuelle smag takket være de forskellige farver, men vil også se bundet sammen ud fra en visuel synsvinkel.

•Tag fordel af området tæpper. Tæpper også give visuel separation mellem områder. Tæppe i forstuen holder nogle af snavs, som folk bringe på deres sko off stue tæppe, der henviser til, at tæppet i stuen tjener til at samle møblerne i stuen. Selvom du har tæppe på gulvet i stuen, synes om fastsaettelse af et tæppe, hvor du agter at sætte din sofa og stole; disse stykker bør være centreret omkring tæppet.

•Brug divider skærme eller fritstående reoler til at oprette en visuel barriere mellem de to værelser. Dette også skærer ned på nogle af den støj, der kommer fra hoveddøren, når den åbnes.

•Kontrollér, at bagsiden af sofaen eller dine stole står forstuen; Dette fungerer som en ubevidst barriere for øjet og angiver, at stuen er adskilt fra forstuen. Du kan yderligere forbedre denne barriere ved at skubbe en høj tabel bag om ryggen på sofaen, og sørg for at vælge en tabel, der står så højt som eller højere end bagsiden af sofaen. Sted dekorative stykker som en tørret blomst arrangement i midten af bordet. Dette fortæller også øjet til at "holde" uden at se indlysende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com