Hvordan man opsætter et funktionelt køkken

November 8

At have et funktionelt køkken er nemmere end du kan forestille mig, hvis du følger et par enkle og logiske skridt. Du har brug for mad opbevaringsplads, fødevarer forberedelse plads, steder til dine retter og bordplads. Det er ligegyldigt, hvis dit køkken er stor eller lille; trinnene er de samme.

Instruktioner

Køkken effektivitet i fire nemme trin!

•Food opbevaring vil tage omkring en halv plads i dit køkken. Har køleskabet, pantry og fødevarer brød, frugt, grøntsager og bordplade i et afsnit eller på den ene side af køkkenet. Storage-system, du udvikler vil gøre tilberedning af mad lettere. Desuden, når du kan se, hvad du har, ved du, hvad du skal købe.

Gemme elementer skal du hver dag på de mest tilgængelige hylder i skabene og køleskabet. Prøv at holde lignende elementer i det samme område. For eksempel, holde alle suppe på en hylde eller alle korn, kiks og tør blander på ét sted. Har en særlig plads til drikkevarer og en særlig plads til snacks.

Frugt og grøntsager ser godt ud på bordet, og der også holder dem fra at tage op bordplads. Hold dit brød i en skuffe eller i en dekorativ kurv.

Klar plast "sko" bokse med låg er perfekte til opbevaring af krydderier og færdigpakkede smag poser. Disse kasser stak i overskabe så du kan se hvad er i dem.

•Preparing mad kræver arbejdsområder nær vasken og på ovn eller mikroovn. Holde knive, skærebrætter, svampe, håndklæder og sæbe praktisk, men ikke på måde. Hvis du har en delt vask, bruge en side for rengøring og skære frugt og grøntsager, og sætte din renovationsafgifter på denne side. Gemme counter plads ved at sætte mikroovnen på en hylde under skabet. Da fødevarer forberedelse områder skal holdes sanitære, kan det være nyttigt at gemme rengøringsmateriel under vasken.

•Opbevar retter, briller, kopper og skåle i overskabe. Tungere genstande som gryder og pander, servering og blande skåle, og små apparater såsom langsom komfur eller i foodprocessor kan gå i de lavere kabinetter. Altid sætte tunge genstande i de lavere kabinetter. Brug skuffer med dividers for sølvtøj og en skuffe nær ovnen til spatler og blande skeer. Har en skuffe til håndklæder og forklæder, en anden for servering stykker, og en for plastic og papirsposer.

•Countertops kan være rod magneter! Overveje en under-kabinet brødrister, kaffemaskine og kan oplukker. At holde køkkenet sanitære er kritisk, men holder det ryddeligt vil gøre alting lettere. Rengøring udslip er simpelt, når der intet er i vejen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com