Hvordan man opsætter ortografisk fremskrivninger i CAD

June 20

Hvordan man opsætter ortografisk fremskrivninger i CAD

Computerstøttet design (CAD) oversætter traditionelle udarbejdelsen metoder til computeren. CAD er i stand til hurtigt og nemt udvikle ortografisk fremskrivninger, der er planer, sektioner og højder, og det er meget hurtigere på opdatering og redaktion tegninger end traditionelle udarbejdelsen. Opsætning af ortografisk fremskrivninger kræver kun et par skridt i CAD; tegninger kan sættes op på computerskærmen ved hjælp af model plads og en arkskabelon.

Instruktioner

•Åbn CAD og udkast til bygningen planlægger i model space. Tegne alle de indvendige indretning og udvendige elementer, herunder døre, vinduer og dekorative elementer. Tegningen skal være formuleret på virkelige omfang på computeren, så 1 fod i virkeligheden ville være tegnet som 1 fod på computerskærmen.

•Draw linjer udvide vinkelret fra hver af bygning ansigterne på planen. Disse linjer vil blive brugt til at konstruere højder. Tegne linjer parallelt med bygning ansigter ud over grænserne for planen. Disse er de fire elevation jord linjer for din struktur. Sikre de vinkelrette linjer fra din plan skærer med de parallelle linjer og justere de parallelle linjer for elevation ændringer af linjen jorden.

•Draw af stigninger af din struktur omkring bygningen plan. Brug de linier der løber vinkelret fra planens bygning ansigter for alle lodrette elementer og foranstaltning fra parallel jorden linjer til at oprette alle horisontale elementer for hver udvidelse. Tilføj detaljer til opstalter at skabe realistiske bygningsfacader. Efter de er færdige, trim alle linjer strækker sig fra planen. Rotere hvert elevation, så jorden fly er orienteret på samme måde og justere højder.

•Draw en linje gennem din plan, hvor du ønsker at skære en sektion. Tegne streger vinkelret på afsnittet skære uanset hvor det skærer med en bygning element i planen. Tegn en linje parallel til sektionen klip og konstruere afsnittet ligesom du konstrueret af højder. Husk at bruge tunge afsnit linjer, hvor afsnit snit skærer bygning hud og struktur. Rotere afsnittet og justere det med af stigninger.

•Kontroller der er tilstrækkelig plads mellem hver af ortografisk fremskrivninger. Højreklik på fanen "Paper Space" og oprette et nyt tegningsark for hver af dine ortografisk fremskrivninger. Højreklik på fanerne og sluttet "Omdøbe." Omdøbe de tabbed tegning ark til din præference. For hver tegning arkfane, vælge "Plot Layout" og vælg din arkskabelon.

•Flyt visning for hver tegningsarket et ortografisk fremskrivninger og vælg den passende skala til tegning i "Print Layout." Når du har fuldført dette, har du oprettet ortografisk fremskrivninger i CAD. Justere nogen indstillinger for pen i "Plot Layout" og udskrive ortografisk fremskrivninger


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com