Hvordan man opsætter Stop blokke på en gering sav

June 20

En gering sav er en el-værktøj, der er almindeligt anvendt i opskæring træ rammer og støbning. En miter så gør præcis, hurtig vinklet crosscuts i stykker af træ. Med en spinning cirkulær blade, der er trukket med et kort beslutningsforslag, kan den reducere flere stykker af træ på én gang. Gering sav er bærbart og nemt håndteret, med savklinger spænder fra 8 til 12 inches. En gering sav har en smal bordplade. Stykket træ skæres holdes mod en blok for præcision, når der skæres flere stykker af samme længde.

Instruktioner

Opsætning af Stop blokke

•Udvide tabellen over gering så til enten venstre eller højre side, eller begge til at konfigurere stoppe blokke. Gøre dette ved at sikre en 4 x 8 fod stykke 3/4 tommer krydsfiner til toppen af savbukke. Indstille krydsfiner først på 2 x 4s og derefter på toppen af savbukke. Sørg for, at krydsfineren er jævn og flad.

•Sæt gering så til krydsfiner med træskruer gennem fire monteringshullerne i bunden af gering sav. Gering sav skal placeres midt i overfladen.

•Skru to 1 fod rester af 2 x 8 træ sammen i en L-figur. Dette er din justerbare stop.

•Measure korset skære længde dimension for din emnet, fra bladet hvor du vil finde din stop. Indstille stop på krydsfiner til position. Skrue stop til krydsfiner.

•Hold dine emnet fast mod stop og skære det. Kontrollere emnets længde for korrekthed. Gentag dette trin med hver emnet; hver skåret stykke vil være nøjagtig den samme længde.

Tips & advarsler

  • For længere nedskæringer, placere savbukke vinkelret på en væg, post, hegn eller anden permanent struktur. Bruge væggen som dine stop, være omhyggelig med savbukke ikke flytte.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com