Hvordan man på scenen og Indret dit hjem til en hurtig salg

February 24

Sælge dit hjem kan virke som en skræmmende opgave. Købere vide, hvad de ønsker for deres penge. Du ved, hvor mange penge du skal komme til dit hjem. Iscenesættelse og dekorere dit hjem er en fantastisk måde at gøre dette til en win-win situation. Følg disse enkle trin for iscenesættelse og dekorere dit hjem og både du og køber vil være meget gladere.

Instruktioner

Hvordan man på scenen og dekorere dit hjem til en hurtig salg

•Rengør, ren, ren. Ren som hvis din alt for kritiske svigermor vil besøge. At de-clutter hver tomme af dit hjem for at gøre det ser så stor som mulig. Udbudt børnenes legetøj og sørg for der er ingen tegn på en pet har nogensinde har levet der. Sætte væk køkkenmaskiner. Ikke lade dem til potentielle købere at se. Glem ikke at rense toiletter, inde i skabene--selv Medicinskab-- og garagen. I modsætning til den kritiske svigermor, vil ikke potentielle købere blive til en udvidet besøg, hvis huset ikke er ren; de vil forlade hurtigt og uden at gøre et tilbud.

•Kontrollér sikker dit hjem er i den bedste mulige tilstand før du sætter det på markedet. Alt skal fungere. Dobbelt-tjekke air conditioning og varme. Sørg for, det elektriske system, herunder afbrydere og stikkontakter, VVS og tag er i den bedste form muligt. Foretage reparationer at du kan tillade, men sørg for disse reparationer udføres korrekt. Købere foretrækker kvalitetsarbejde til mange problemer dårligt lappet.

•Don't glemme bremse appel. Sørg for, at din front og baggårde er godt vedligeholdt. Tilføje blomster eller buske og sørg for, at græsset er mejet. Rense enhver pletter eller udslip på indkørslen og reparere eventuelle ru pletter og revner. Male ydre, hvis malingen fading eller peeling. En brækket postkasse og døde eller døende planter kan holde en køber fra at gå i døren.

•Sørg for, at alle værelser er malet i neutrale farver. Neutral maling farver er bedst for alle. Så er neutral gulvbelægning. Mørk og dristige farver skal males. Dette vil også bidrage til at gøre huset ser større.

•Rooms skal have et konkret formål. Værelser, der ikke er veldefinerede kan forvirre en køber og gøre hjemmet synes mindre, end det er. En computer i stuen kan være praktisk for dig, men det skal flyttes, når dit hjem er på markedet. En gæst værelse/kontor er en undtagelse til denne regel. En køber skal muligvis ikke et hjemmekontor, men hun har brug for et gæsteværelse. Viser, hvordan dette ene værelse er alsidige kan være en ekstra fordel, når du sælger dit hjem.

•Arrange dine møbler, så at det ikke hindrer strømmen af trafik. Dette vil også bidrage til at gøre dit hjem ser større til potentielle købere. Mindre er mere, så skal du fjerne din større stykker. Balance mindre møbler med et par større stykker. Sørg for at alle dine møbler komplimenter indretning og er ikke slidt. De behøver ikke at være et matchende sæt eller helt nye, men de bør blande sammen og ikke være lurvet.

•Fjern alle personlige ejendele. Du ønsker købere til at gå ind i "deres fremtidige hjem," ikke "din hjem." Børnenes kunstværker bør fjernes samt fotografier og hjemmelavet kunsthåndværk. Din bedstemors portræt over kaminen bør også fjernes og erstattes med noget andet. Et spejl, for at gøre rummet se større, er et godt valg for at mantel, som er friske blomster eller en simpel maleri.

•Tempt købere ved hjælp af deres lugtesans mod dem. Bage cookies under åbent hus kan arbejde vidundere på potentielle købere, som kan Duftlys strategisk placeret i dit hjem. Lugter bringe ofte tilbage de stærkeste erindringer. Behøver ikke at "bare renset" lugt. Du ønsker ikke at lugte som et hospital, bare en køber nyt hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com