Hvordan man Paint Mariehøns på dine trapper

April 3

Hvordan man Paint Mariehøns på dine trapper

Mariehøns er portrætteret i tegnefilm, figurines, dekorative klud og, for nogle, er set som held og lykke at have omkring. De bruges i temaer i indsamling og hjem indretning såvel som i malet finish. Mariehøns en sommertiden og indbydende atmosfære og gøre perfekte dekorationer næsten overalt. Du kan let kopiere en mariehøne form på en trappe i en eftermiddag. Alt du behøver er en lidt tid under forberedelse og nogle maling.

Instruktioner

•Wash trapper med sæbe og vand for at fjerne snavs og rester, der kunne vise via din færdige produkt. Hvis det er nødvendigt, sweep og vakuum i området. Vente på området tørre før maleri.

•Paint røde cirkler på fronter og toppe af trappen med en tunge, hårdt-finish maling som emalje for større modstandsdygtighed over for skade, ved hjælp af en gammel CD som den runde base af mariehøne. Male så mange cirkler du har brug for.

•Paint en sort linje ned i midten af hver rød cirkel, brug derefter hullet i midten af den anden gamle CD som en stencil, maleri tre cirkler på den ene halvdel af linjen og tre cirkler på anden halvdelen, alle i forskellige steder. Tilføje en sort hoved til ydersiden af den røde cirkel ved hjælp af den samme hul fra CD som en stencil. Hovedet placeringen afgør hvilken retning din lady bug står, så placering på venstre vil gøre det ligne det ser venstre, placering på toppen vil gøre det til at se fremad og så videre.

•Paint tre lige sorte streger på den ene halvdel af mariehøne og tre til den modsatte side til at oprette ben. Gøre en lige linje på venstre halvdelen af hovedet og en på den højre halvdel til antenner. Giver mulighed for at fuldt tør før træde på nogen af jeres arbejde.

Tips & advarsler

  • Der er ikke behov for en glans eller sealer med emalje maling. Glans vil også gøre det vanskeligere at touch-up maling. For at undgå retouchering, prøv at placere din mariehøns tættere til kanterne af trappen og ikke i midten.
  • Visse emalje mærker har en meget stærk lugt; bruge et godt ventileret område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com