Hvordan man passer cedertræ helvedesild

October 4

Hvordan man passer cedertræ helvedesild

Cedar helvedesild er en traditionel bygning materiale anvendes til tagdækning og sidespor. Enkelte cedar helvedesild er fastgjort til tag eller facade af hjem i en overlappende mønster, der dirigerer vandet væk fra huset. Når du installerer cedertræ helvedesild, er det vigtigt, at helvedesild er fordelt korrekt, og at hvert kursus af helvedesild overlapper kursus under med den rette afstand. En rullesten, der strækker sig ud over slutningen af på tagterrassen eller hus, kan det være trimmet for at passe.

Instruktioner

•Fasten din første kursus af helvedesild, startende fra bunden af tag eller huset. Hvis du bruger helvedesild som sidespor for et hus, fastgøres en kridtstreg, markerer det sted, hvor træbeklædningen begynder. Juster bunden af helvedesild med kridtstreg. Helvedesild er generelt tilspidsede, med ene ende bliver tykkere end den anden. Pege den tykke ende ned. Fastgør hver rullesten med to korrosionsbestandigt negle og en hammer. Drive negle ¾ tommer fra hver rullesten kant og 1 tomme over del af den rullesten, som vil være omfattet af de ovennævnte kursus.

•Space helvedesild 1/8 tomme fra hinanden til at give mulighed for udvidelse. Når du når til slutningen af på tagterrassen eller ydervæg, trim rullesten med en hobbykniv. For vinklet nedskæringer, markere rullesten med en blyant og klippe det størrelse på en miter box sav.

•Fasten to lag af helvedesild på det første kursus. Forskyde sømmene mellem lag at øge vandtæthed. Denne dobbelt lag af helvedesild giver større vandtæthed på den sårbare base af tag eller sidespor. På taget, udvide basen af helvedesild 1½ tomme over fascien, og Placer den første rullesten kant 1 tomme ud over taget rake eller gavl.

•Mark den korrekt eksponering mellem en rullesten kursus og den næste, ved hjælp af en kridtstreg og målebånd og efter rullesten producentens anvisninger. Mængden af rullesten overlapper vil variere afhængigt af størrelsen af rullesten du bruger.

•Fasten anden løbet af helvedesild. Linje basen af helvedesild med din guide kridtstreg. Forskyde sømmene mellem en rullesten kursus og næste.

•Work din vej op vægge eller tag indtil du når toppen. Udføre den samme procedure på de resterende dele af Parlamentet til at være shingled.

Tips & advarsler

  • Tage stor omhu, når du arbejder på en stige eller på tagterrassen. Falls kan resultere i alvorlig skade eller død. På stejle toneleje tagene, bære en sele for at forebygge faldulykker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com