Hvordan man passer sort hindbær

June 7

Hvordan man passer sort hindbær

Sort hindbær er søde og saftige medlem af Rosenfamilien. Sort hindbær har en af de højeste antioxidant ratings blandt frugter, og er blevet kaldt "konge af bær" på grund af deres mange sundhedsmæssige fordele. Sort hindbær planter er flerårig og bære frugt på toårige Stokke. De er også overraskende robust og let at vokse i næsten ethvert klima. Vanding, beskæring og gødskning er det primære ansvar, havearbejde. Hvis du pleje din sort hindbær korrekt, vil du blive belønnet med en overflod af lækre, sunde frugter.

Instruktioner

•Vælg det bedste sted for voksende sort hindbær. Sort hindbær planter trives i fuld sollys og sandet lerjord jord hvor vandet løber godt. Sort hindbær planter skal plantes i det tidlige forår i zone 5 og nord, og i slutningen af efteråret og vinteren i zoner 6 og syd (Se Resources). Plante sort hindbær ca 3 fødder fra hinanden og holde rækker omkring 10 fod fra hinanden.

•Beskyt din sort hindbær. Da væsner såsom hjorte, vaskebjørne og fugle elsker sort hindbær, være sikker på at beskytte dine planter med wire bur eller fugl netting.

•Build en støtte espalier for din sort hindbær planter. Disse planter har uregerlige voksende vaner, så oprette en tomat bur eller træ polakker med stærk wire trukket på snor mellem dem. En støtte espalier bør være stærk nok til at holde op din sort hindbær planter, når de begynder at vokse.

•Applicer tyk barkflis til jorden. Brug økologiske muld, som kompost eller salt hø, til at give sort hindbær planter med en konstant tilførsel af fugt. Barkflis også hjælper med at gøre jorden let syrlig. Sort hindbær planter trives i jord niveauer fra 5,5 til 6,5 pH.

•Kapacitet din sort hindbær. Disse planter har brug for omkring 1 tommer vand pr. uge fra den tid de blomstrer indtil de er færdige, bærer frugt. Kontroller, at jorden ikke er over-mættet. Hvis sort hindbær planter er puddled i vand, rødderne får understreget kan føre til blad-drop.

•Prune gamle vækst fra sort hindbær planter hvert år. Gemme beskæring for når planterne er gennem frugtsætning, som er typisk i marts. Fjern alle brudt, syge eller tilskadekomne Stokke. Sørg for du ikke skære ud nogen af de friske, grønne stængler, fordi disse vil give dig med hindbær i næste frugtbærende sæsonen.

•Få slippe af skadedyr. Japanske biller og bladlus begge elsker at fodre på sort hindbær planter. Spray dine planter med en haveslange til at vaske væk bladlus. Plante hvidløg omkring planterne for at naturligt afværge biller.

•Harvest hindbær når de er en dyb, fyldig skygge af sort. Sort hindbær skal være spist eller frosset så hurtigt som muligt, fordi de er meget letfordaervelige.

Tips & advarsler

  • Køb dine sort hindbær planter fra en velrenommeret planteskoler, postordre butik eller hjem og haven butik. Kontroller, at de er certificerede til at være fri for sygdommen. Ikke plante nogen form for hindbær planter i et område, hvor peber, aubergine og tomater er vokset. Disse afgrøder bære en root rot kaldet "Verticillium", som også kan påvirke hindbær planter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com