Hvordan man planlægger en familie værelse

July 8

Et Familieværelse bør planlægges til at rumme familiemedlemmer behov. Normalt, Familieværelser holdes uformelle, men uanset formalitet skal være komfortabel for hele familien. Hvis du har små børn, bør rummet være sikker og fri for brække. Hvis du har ældre børn eller teenagere, bør familie værelse indeholder komfortable møbler arrangeret for nem lounging.

Instruktioner

Hvordan man planlægger en familie værelse

•Arrange siddepladser baseret på dine møbler, rummets størrelse og familiens behov. En sektionsopdelt sofa giver maksimal siddepladser i et familieværelse. Det kan placeres midt i et værelse, forlader væggene fri fra møbler. En sofa med et sofabord skaber en mere kompakt siddepladser arrangement. Sofabordet kan bruges til at spille spil.

•Anbring tv i midten af rummet. Da rummet er ofte brugt som et mødested til at se tv, hvis du har en det skal være beliggende hvor det kan ses af alle i rummet.Jegf rummet vil blive brugt til at samle familien uden et fjernsyn, arrangere sofa og stole på en måde, at samtalen kan flyde let. Placer to sofaer overfor hinanden, eller placere comfy stole står over for sofaen.

•Opret indbygget opbevaring. Uanset om din familie værelse er stor eller lille, kan du maksimere lagerplads med indbyggede reoler eller kabinetter. Kurve og home decor kasser kan bruges til at gemme små ting som film og legetøj.

•Opret en plads til lege og aktiviteter, som ikke vil forstyrre arrangement af rummet. Spillebordet i hjørnet af lokalet kan give en plads for brætspil. En opbevaring kurv kan holde videospil i området mens den ikke er i brug.

•Undgå lyse tæpper og møbler. Neutrale farver og mørkere toner er mere tilgivende til det daglige slid og ælde af familiebrug.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com