Hvordan man planlægger et våbenhus tag Over et dæk

August 30

Hvordan man planlægger et våbenhus tag Over et dæk

Konstruere en overdækket Tag området over dæk kan oprette ekstra plads til afslapning, madlavning og underholdende. Et overdækket område vil sikre, at du kan bruge dæk på flere dage om året. I de fleste tilfælde bør du kun dække en del af dækket, da det åbne dæk giver plads til at nyde fuld sol. Planlæg at dække plads til spisning og andre aktiviteter specifikt til familiens behov. Ikke bygge en coverversion af overdrevent store dæk, hvis en lille overdækket område vil være tilstrækkeligt.

Instruktioner

•Measure af dæksplads, du ønsker at dække. Finde ud af, hvis du skal bruge en bygning tillade og få en kopi af lokale bygningsreglementer. Anmeldelse hjem design bøger og blade til at se forskellige typer af overdækket dæk. Kig på valg, der synes passende til hjemmet. Planlæg at bygge et våbenhus tag for en dæksplads, der smelter sammen med den arkitektoniske udformning af huset. Ikke bygge et våbenhus tag, der overmander hus i størrelse.

•Sketch flere stilarter og størrelser af en veranda dækning. Tegne roofline af det dækkede område, og hvordan det vil binde i husets tag. Overveje dæk veranda med A-frame tag, fladt tag eller hofte tag. Skitse forskellige faciliteter med dæk dækning, såsom en udendørs bar eller privatliv væg på én eller to sider. Omfatte sidder bænke eller plante som led verandaen design.

•Draw ramme for våbenhuset tag. Skitse tag spær på 16-tommer Centre. Hældning tag på et minimum af en 30-graders banen at kaste vand og sne. Planlæg at bruge 2 x 6 tommer trykimprægneret tømmer brædder. Oprette de støtte stillinger til våbenhuset tag fra firkantede post materiale, der måler 8 inches med 8 inches.

•Plan våbenhuset tag dækker materialer. Overvej at bruge krydsfiner beklædningen, efterfulgt af tjære papir hæftes på plads. Dække taget med asfalt helvedesild til at matche husets tag, f.eks. Anmeld tag der dækker muligheder såsom cedar shakes eller metal. Planlæg at bruge kontrasterende materialer på våbenhus tag, såsom grøn eller grå metal, hvis matching hjems nøjagtige tagmaterialer er vanskeligt.

•Brug millimeterpapir at definere nøjagtige våbenhus tag plads over dækket. Tegne våbenhus plads til at skalere, så du kan planlægge alle detaljer bygning fase. Tillade en firkant millimeterpapir repræsenterer 6 inches af faktiske plads. Sørg for at medtage alle faciliteter i tegninger, som enhver porch rækværk, som du vil optage.

Tips & advarsler

  • Planlæg at bejdse eller male alle fritliggende træ som supplement til husets trim.
  • Sikre våbenhuset strukturen til dæk med vinklen jern i bunden af de støtte stillinger holde op den våbenhuset tag. Vedhæfte våbenhus tag til huset ramme med bolte versus søm eller skruer. Stærk blæst kan hurtigt demontere en struktur, der ikke sikres stramt.
  • Ikke brand pit til et overdækket veranda over et dæk, eller tilføje en pejs. Den base trægulve gør området for sårbare over for brand.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com