Hvordan man planlægger et vaskerum

July 10

Planlægger et vaskerum kræver opmærksomhed for detaljer og fokus på funktionalitet. Fra indretning til placeringen af apparater og lagerenheder og kurve, et vaskerum bør tema, organiseret og giver den bedst mulige udnyttelse af den tilgængelige plads. Lær at planlægge din vaskerum, baseret på funktionalitet og effektivitet af plads.

Instruktioner

•Opret en design plan, der udnytter alle tilgængelige plads. Overvej, hvordan du vil arrangere vaskemaskine og tørretumbler for at maksimere længde og bredde af rummet uden at miste plads til fattige vinkler, huller og ubehændig placering.

•Consider tilgængelige lys og oprette en lys plan, der giver mulighed for en sikker plads til voksne og børn. Ifølge den Handy amerikanske hjemmeside, "Ikke-iøjnefaldende, ensartet glødelamper foretrækkes, når du udformer en lys plan." Rummet skal have tilstrækkelig lys for strygning og undersøge tekstiler for pletter.

•Fastsætte en plads-besparelse layout. Tilføj hylder for at maksimere storagekapaciteten. Doing så vil også giver dig mulighed at opretholde klare gulve og nem adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Overveje, hvor let en spill kunne rengøres. Hvis flere apparater eller opbevaringsbeholdere skulle flyttes, skal du overveje en alternativ layout, der er mere konservative med plads.

•Tilvejebringelse plads til strygning og sortering tøj. Hvis flere kurve eller et strygebræt vil blive brugt, beregne plads til disse objekter og planlægge i overensstemmelse hermed.

•Tilføj farver eller oprette et tema. Temaer som "Hjem," "Venskab," "sommer", eller "Nature" er ideel til tøjvask indretning. Bruge billeder, prints og tapet for at skabe temaet for rummet.Undgå at tilføje unødvendige genstande, men skaber en følelse af komfort alligevel. Tror mere i form af væg udsmykning end faktiske møbler eller accent stykker. Vælg kurve, der deler en grundlæggende farveskema.

Tips & advarsler

  • Bruge stabelbare kurve og beholdere, når det er muligt.
  • Aldrig ledninger forlade damper og jern uden opsyn.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com