Hvordan man planlægger for et boligområde vindmølle

September 4

Hvordan man planlægger for et boligområde vindmølle

Hvis du er på udkig efter en måde at skære ned på din månedlige elregning og hjælpe dit community for at gå grøn på samme tid, bør du overveje at installere en bolig vindmølle. Der er masser af gode steder at få vindmøller fra, hvoraf jeg vil liste i ressourcer i bunden af denne artikel. Først, nødt du til at planlægge og sørge for en bolig vindmølle er rigtige for dig.

Instruktioner

•Først og fremmest, du skal spejder en placering. Antallet en tommelfingerregel for en bolig vindmølle er klare åbne plads. Du ønsker en klar område væk fra tætte træer, tag, skorstene, osv. En baghave er et godt sted.

•For af alt, du skal sikre du har nogle lodret plads. Dette er normalt ikke et problem, men sørg bare for at der ikke er nogen ledninger eller noget over hvor du vil installere bolig vindmøllen. Jo højere montere du turbine, de mere vind, det vil få, så du ønsker plads til at sætte det så højt som muligt.

•Next, plan, hvordan du vil bruge din magt. Du har to muligheder: batteri bank i direkte linje. Med et batteri bank lagres din magt i batterier. En inverter vil tillade dig at køre dine apparater fra dit batteri bank. Med en direkte linje, vil power fra din bolig vindmølle køre direkte ind i dit hus strømforsyning, ligesom vi gør fra elselskab. Fordelen ved denne metode er, at enhver ekstra strøm du generere (mere end hvad du allerede bruger denne måned) vil faktisk flow tilbage til el-selskab, og de vil betale dig for det. Men det tager en stor turbine (eller flere) til at generere nok til dette, hvilket fører mig til det sidste trin.

•Decide hvor meget af din magt, du vil generere med en bolig vindmølle. Tjekke din seneste elregning at finde ud af hvor meget energi du brugt denne måned. De fleste familier bruger ca. 1.000 kilowatt-timer (kwh) af energi om måneden. En typisk bolig vindmøllen vil producere omkring 500 watt-timer (wh) af magt, som ville dække omkring 10% af en gennemsnitsfamilie energilov, afhængigt af hvordan blæsende deres hjem er. Jo flere vindmøller du installere, jo mere energi vil du producerer. Det er så simpelt.

•Jeg har også for nylig åbnet et website marketing en e-bog, jeg skrev detaljering wind turbine teori, planlægning, konstruktion og installation. Det omfatter detaljerede planer for, hvordan at bygge vindmøllen jeg designet. Check it out på www.MyWindTurbinePlans.com

Tips & advarsler

  • Shoppe rundt til forskellige typer af vindmøller.
  • Check din lokale vindhastigheder på www.weather.com
  • Nogle vindmøller er bedre egnet til højere eller lavere vind områder
  • Aldrig lægger en vindmølle på dit tag. Vibrationer kan være skadeligt for dit hus.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com