Hvordan man planlægger for udskiftning Windows

April 15

Hvordan man planlægger for udskiftning Windows

Ægte udskiftning windows er den nemmeste at installere. De kommer med enten træ eller vinyl frames i en bred vifte af farver, stilarter og prisklasser. Disse vinduer er beregnet til eftermontering med et minimum af besvær. De bruger den oprindelige vinduesrammen, med de oprindelige Skærfer fjernet, som støtte. For første gang gør det selv-installatører er udskiftning Vinduer et godt valg. Måle omhyggeligt for at sikre en ordentlig pasform kan forhindre de fleste problemer, der opstår i installation oparbejde.

Instruktioner

•Measure hvert vindue vandret i toppen, bunden og midten, indefra ansigt af den rigtige jamb på indersiden ansigt af venstre. Post, den mindste af disse dimensioner. Måler lodret fra toppen af karmen til bunden af headeren jamb i begge hjørner og i midten. Registrere den mindste dimension. Gør et kort over hvert vindue placering i huset med en beskrivende etiket af hvilket vindue er det, og tilføje dimensioner. Dette er den information du behøver når du bestiller din windows.

•Familiarize dig selv med de forskellige stilarter af vinduet konstruktion og materialer. Overveje energi rating, arkitektoniske stil, farve og finish muligheder, omkostninger, kvalitet konstruktion og tilgængelige funktioner. Vælg windows du gerne fra premium producenter, og gøre et notat af stilarter og funktioner, du kan lide. Sammenlign mindre mærker mod disse premium windows; nogle billigere windows give dig de samme muligheder på en væsentlig besparelse.

•Calculate omkostningerne ved projektet. Omfatte udgifter til windows og alle installation forsyninger og hardware. Beregne udgifterne til arbejdskraft, selvom du har til hensigt at gøre arbejdet selv. Find ud af, hvad det ville koste for at have nogen afslutte det for dig, i tilfælde din er ude af stand til at fuldføre projektet. Pris mindst tre indstillinger på din windows til at se prisen spredning for de produkter, du ønsker.

•Kontrollér med din lokale rådhus om tilladelser og andre krav. Tilføje udgifterne til tilladelser, arkivering og inspektion gebyrer, hvis nogen, til dit budget. Spørg om bortskaffelse og rensning af forordninger samt eventuelle potentielle bøder eller ekstra gebyrer du måtte pådrage dig, hvis jobbet ikke går som planlagt.

•Spørg til anbefalinger fra venner, du har tillid, hvis du er på udkig efter et installationsprogram. Spørg dem for navnene på de entreprenører, der rent faktisk har gennemført lignende arbejde for dem tilfredsstillende. Inspicere arbejdet, og bede om eventuelle problemer eller bekymringer, de havde i arbejder med entreprenøren.

Kortindgangsdør mindst to entreprenører der kommer anbefalet af naboer eller venner eller der kommer stærkt anbefales fra deres lokale entreprenører foreninger eller andre betroede organer eller virksomheder. Spørg dem om dit job; gøre dette selv når du planlægger at gøre arbejdet selv, hvis det er din første gang. Bemærk de processer, de nævner, og sammenligne deres arbejdsprocedurer for at bestemme, hvad du tror vil fungere godt for dig.

•Planlæg job med tilstrækkelig tid til at fuldføre det; Prøv at gøre det, når vejret ikke er for koldt eller for varmt. Hvis du har brug at bryde jobbet i bidder, Planlæg i det mindste de første to eller tre værelser. Hvis du gør arbejdet selv, give dig selv mere end rigelig tid til at udføre jobbet.

•Få alt skriftligt når du arbejder med en entreprenør, og læse den kontrakt eller forslag. Spørg om processer eller beskrivelser du ikke forstår, og sørg for at finde ud af, hvad du skylder Hvornår og hvad kontrahentens forpligtelser er på hvert trin i projektet så læse det over igen når kontrahenten findes ikke at være sikker på du mangler ikke noget før undertegnelsen på bundlinjen.

•Purchase alle materialer, værktøjer og forsyninger, og har dem ved hånden til at gemme ture til hardware butik. Bestil vinduerne leveret adskillige dage, før du planlægger at installere dem, og lagre dem i huset, så de kan vænne til temperatur og fugtighed i dit hjem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com