Hvordan man Plant Philodendrons uden for

November 14

Hvordan man Plant Philodendrons uden for

Philodendron trives i dens subtropiske sydamerikanske hjemmebane som en semi-epifytiske vinstok, coiling rundt om træer for støtte. Selv dem med sorteste af tommelfingre kan vokse philodendron, eller "no-dræbe Phil" som det undertiden kaldes, som er en af grundene til det er sådan en fælles stueplante. Det overlever indendørs med minimal lys i næsten totalt tørke, selv om hverken tilstand er optimal, og det vil tolerere alle, men fuld sol og i nærheden af drukning på den modsatte ekstreme udendørs.

Instruktioner

•Kontroller din termometer eller det lokale vejr rapport dagligt indtil temperaturen har været over 65 grader i mindst to uger og alle fare for frost i dit område er gået.

•Vælg et websted for din philodendron, der har lignende lys, vand og afløb til, hvad det havde mens plantet indendørs, eller placere sig uden for i løbet af dagen for 5 til 14 dage til at tilpasse sig ændringer. Dette er især vigtigt, hvis dit anlæg har altid været indendørs og blev overført fra lager, der altid havde været indendørs.

•Tag din philodendron fra sin nuværende pot ved at dreje det op og ned, med hånden spredt rundt i bunden af anlægget til at støtte jorden omkring den.

•Note om rødderne er tætte og sammenfiltrede, et tegn på en "pot-bundet" philodendron. Hvis din plante har for det meste små blade, der er et andet tegn på, at det er pot-bundet. Forsigtigt arbejde rodklump ud mens ripping så få af de hvide finrødder som muligt. Dette vil fremme hurtigere vækst, når din philodendron er i jorden.

•Træk anlægget i to eller flere mindre root bolde hvis vigtigste bolden er mere end 12 inches i diameter, og sørg for, at alle har masser af hvide finrødder. Wrap roden ender nogen stykker, der ikke har finrødder i papirhåndklæder og holde dem i en vase med vand indtil nye finrødder form.

•Dig et hul samme diameter og dybde som dine oprindelige pot for hver sektion af rodklump.

•Tilføj et par ounce af organisk gødning med indhold af kulstof til nitrogen på mindre end 20-til-1, såsom hakket Lucerne eller får, oksekød eller fjerkræ gødning der har været komposteres i mindst 120 dage. Svin gødning har en 17-1 kulstof til nitrogen ratio, men det er ikke en god idé at bruge den. Svin gylle kan indeholde parasitter og bakterier, der er i stand til at inficere mennesker.

•Sæt rod bolden del af planten i hullet samtidig støtte vinstokke og trække snavs i hullet, indtil rødderne er dækket. Tilføje mere snavs omkring anlægget, til inden for 1 tomme af det første sæt af blade, især hvis vin har hvad er kendt som "air rødder", som er over jorden roden knopper, der vokser fra vinstokken.

•Soak jorden omkring bunden af planten med vand en gang om ugen.

Tips & advarsler

  • Air rødder bliver ægte rødder, hvis du laver en skæring af anlægget og wrap i slutningen i våde køkkenrulle.
  • Vintertemperaturer under 65 grader F vil bremse philodendron vækst, og temperaturer under 55 grader F vil dræbe den. Philodendron er hårdfør i zonerne 9 til 11, afhængigt af de enkelte arter og kan overleve vinteren i de sydlige dele af zone 8, hvis det er skåret ned og mulched indtil foråret.
  • Aldrig tillade, at jorden omkring en philodendron bliver helt tørre.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com