Hvordan man Prep en betonblok for maling

January 28

Hvordan man Prep en betonblok for maling

Den uforbeholdne kedelig grå overflade af en betonmur, er ikke befordrende for godt humør. Det er imidlertid befordrende for blomstrer i hvide efflorescence forårsaget af mineraler udvaskning gennem beton. En god løsning, og en billig en, er at male den betonblok. Med det enorme udvalg af farver, bør du være i stand til at fremme en bedre humør samt forbedre kvaliteten af din bolig. Nøglen til en varig maling job på betonblok--er som på enhver anden overflade--passende og grundig forberedelse.

Instruktioner

•Applicer en sure murværk renere og krat med en stiv børste til at fjerne mineralske opblomstring. Foretage eventuelle reparationer, at du skal holde vand fra siver gennem den betonblok fremover. En vandlækage kunne være forårsaget af kompromitterede udvendige maling, et utæt tag eller huller i din metal tag blinkende.

•Tag snavs, fedt og løse mørtel fra væggen. Krat med vand og en stålbørste. Fedt eller oliepletter, tørre på en løsning af TSP (trinatriumphosphat) og vand og derefter krat med en stålbørste. TSK kan medføre hud- og øjenirritation, så bære gummihandsker og beskyttende briller for denne del af proceduren.

•Mix et parti af mørtel i en lavvandet container. Reparere eventuelle beskadigede fuger eller revner i betonblok væg ved at anvende ekstra mørtel til fælles og udfylde knæk med mørtel. Bruge en mason murske, øse op nok mørtel til at dække kanten af murske og holde det i en vinkel til væggen, så du anvender det. Tillad mørtel at helbrede ifølge producentens anvisninger. Det kan tage flere dage.

•Vælg en primer, specielt lavet til betonblokke. Primeren vil udfylde de åbne porer i den beton klods og neutralisere pH. Hvis du har fjernet fedt og oliepletter, skal du bruge en primer, der kan blokere disse pletter fra kommer igennem den nye maling.

•Drej, børste eller spray på to frakker af primer, så først til at tørre ifølge producentens anvisninger før du anvender andet.

•Vælg en høj kvalitet akryl eller oliebaseret maling til væggene. Udvendige applikationer, Vælg en maling, formuleret til konkrete blok.

Tips & advarsler

  • For at male en udvendig betonblok væg, gøre din rengøring med en højtryksrenser til at spare tid og kræfter.
  • Din betonblok fortsat vil have en noget ujævn overflade, selv efter du har lukket det med primer. Overvej at bruge en halvblank, satin eller højglans maling for at gøre rengøring lettere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com